Erdinç korkmaz Oluşturma zamanı: Mayıs 5, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 5, 2017 Merhabalar herkese yeni üye oldum..aracıma katlanır ayna modulu takmak istiyorum mümkünmüdür böyle bişey.fikirlerşnz benm için önemli..tesekurler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2017 Bununla alakalı forumda konu aratırsanız gerekli cevaba ve bilgiye ulaşırsınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2017 Öncelikle mevcut aynanın katlanmış hali ile katlanmamış hali çok çok fark ettirmiyor bana sorarsanız gerek yok. Aklımda kaldığı kadarıyla Focus 2'de katlanır ayna hiç olmadı yani orjinal modül vs yok (diye biliyorum). Bu sebepe varsa bu işi yapan 3.parti ürünler yani ilgili şirketlerin çözümlerini araştırmalısınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2017 5/5/2017 - 15:08 tarihinde, Erdinç korkmaz yazdı: aracıma katlanır ayna modulu takmak istiyorum mümkünmüdür böyle bişey. Buyrun, güncel: https://www.focusclubtr.com/topic/14339-focus-mk-2-sedan-st-mystic-focusum/#comment-419187 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Erdinç korkmaz
Merhabalar herkese yeni üye oldum..aracıma katlanır ayna modulu takmak istiyorum mümkünmüdür böyle bişey.fikirlerşnz benm için önemli..tesekurler
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 3 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap