Alperen G. Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Simdiye kadar kimle konustuysam zaten sgs3 ten.memnun degiller. Zaten fiyatinin bi hayli dusmeside bunun bi gostergesi. Sgs2 nin fiyati hala 1300lerde vatanda faln sgs3 1600 lerde. Lafi uzattim:-)arkadasina katiliyrum abi Ya hakikaten oyleymis, enteresan. O kadar pismandi ki eleman, iphone5 ciksin, hemen alicam diyordu.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Dahili hafizayi arttirmadilarsa, kalsin... ulen 1 terabytlik notebook alırsınız sankim dolduruyorsunuz...yeter bana tarz olsun... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Bu nasıldır acaba ? Samsung i9070 Galaxy S Advance 8 GB -- S2 büyük diye istemiyor düşünen kişi... Yorumlayan arkadaşlara teşekkür ederim. http://www.hepsibura...ELCEPSAMI9070-S Hatırlatma mesajıdır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Hatırlatma mesajıdır Desire X. Buna karşılık gelir. Yeni çıktı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Desire X. Buna karşılık gelir. Yeni çıktı. Teşekkür ederim fakat ben sadece bu ürünün raporunu vereceğim rica eden arkadaşa o yüzden yoksa alternatifler var mesela 4s yeni iphone ile bu ay içinde 4s'lerde güzellik yapılacak.yurtdışından abisi alabilir.Haa olmadı diyelim o yüzden buna bakıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 sony xpreia P .....başka bilmem.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 (düzenlendi) Sıfır 3GS 750 TL 2.el daha uygun Şaka yapıyon değilmi hadi şaka olduğunu söyle adam başta yazmış androidli diye bu neyin çabasıdırki adam zaten vermiş kararını. seni ceo seniii Android uygulamalarında geçen yıla göre %400 virüs artışı oldu Nerde o virüsler bana bitane bile denk gelmedi onca program indirmeme rağmen Valla muhabbete geç kalmışım baştan okumakta zor geldi.Zaten kimlerin neleri savunduğu belli sen htc veya samsung dan şaşma benim kanaatim. Android candır iphone ikoncan ona göre ver kararını Eylül 10, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 HaTiCe den şaşmayın derim Iphone de olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 (düzenlendi) İyi oldu bu laf bide buraya yazayımda kimse kaçırmasın. Şahsi kanaatim Android candır i phone ve ios ikoncan Eylül 10, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Teşekkür ederim fakat ben sadece bu ürünün raporunu vereceğim rica eden arkadaşa o yüzden yoksa alternatifler var mesela 4s yeni iphone ile bu ay içinde 4s'lerde güzellik yapılacak.yurtdışından abisi alabilir.Haa olmadı diyelim o yüzden buna bakıyor. Yav yüzmilyon Samsung modelinden biri o. Üzerinde durulacak bir model değil. Orta karar donanımı olan bir cihaz. Niye buna takılmışlar anlamadım doğrusu. Dahili rami 768mb mış. Bu genelde az geliyor fazla program kuranlara Sony cihazların sıkıntısıydı bir ara. 1gb olmalıdır. Ekran 800x480 ortalama. Fiyatı sanki 700 civarlarında olmalı gibi. İşlemcide 1 ghzmiş. Cihaz yeni ise ortalama donanım sayılır. Desire X 900Tl civarında çıkacak ve yazılımı son sürümdür o yüzden ısrarla söylemiştim. Boyutuda bu civardadır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Yav yüzmilyon Samsung modelinden biri o. Üzerinde durulacak bir model değil. Orta karar donanımı olan bir cihaz. Niye buna takılmışlar anlamadım doğrusu. Dahili rami 768mb mış. Bu genelde az geliyor fazla program kuranlara Sony cihazların sıkıntısıydı bir ara. 1gb olmalıdır. Ekran 800x480 ortalama. Fiyatı sanki 700 civarlarında olmalı gibi. İşlemcide 1 ghzmiş. Cihaz yeni ise ortalama cihazlar telefon sayılır. Desire X 900Tl civarında çıkacak ve yazılımı son sürümdür o yüzden ısrarla söylemiştim. Boyutuda bu civardadır. Tamam bunu da ileteceğim..Hayırlısı Buarada batum'da one x baktım 88x tl civarı idi, alsamıydım ? iyi dimi fiyat..Yani satmak için alsamıydım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Artık yazdıklarıma cevapta verilmiyor haa öyle olsun bakalım.Ama adam kararını vermiş hiiiç uğraşma doğru yolu bulmuş insanların yollarını saptırma ayıptır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Artık yazdıklarıma cevapta verilmiyor haa öyle olsun bakalım.Ama adam kararını vermiş hiiiç uğraşma doğru yolu bulmuş insanların yollarını saptırma ayıptır. Bana birşey sordun mu yaw Ben uğraşmıyorum canım, güzel bişey söyle cihaz için bende ileteyim adam alsın onu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 (düzenlendi) Bana birşey sordun mu yaw Ben uğraşmıyorum canım, güzel bişey söyle cihaz için bende ileteyim adam alsın onu Benim bişey dememe gerek yok adam zaten güzel bişey bulmuş androidli telefon soruyor sen niye adama 3g al diye tavsiyede bulunuyorsun. Eylül 10, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Ferhat.....bazı insanlar sence.........neden Beymenden giyinirler... neden BMW ye binerler......... neden Omega takarlar..........sırf parası oldukları içinmi...ha... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap