Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Android candır i phone ve ios ikoncan Doğru veya yanlış bilmem de laf hoşmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Benim bişey dememe gerek yok adam zaten güzel bişey bulmuş androidli telefon soruyor sen niye adama 3g al diye tavsiyede bulunuyorsun.Cem abinin dediği gibi(alıntıdır: ayfoncular ayfonlarıyla androidcilerde androidleriyle mutlu mesut yaşıyorlarken ayfon diye dayatmak neden? ) Diymi ya Abi sen neden bahsediyorsun ya ocak da ki konudamısın sen ? biz başka şeyden bahsediyoruz hu hu uyaannn Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Ferhat.....bazı insanlar sence.........neden Beymenden giyinirler... neden BMW ye binerler......... neden Omega takarlar..........sırf parası oldukları içinmi...ha... Peki takım elbisede en iyi beymen mi? peki arabada en iyi marka bmw mi? ve yine en iyi saat omegamı? Kime ve neye göre bana bunların karşılığını sororsan ben sana giyimde:Kığılı veya lacoste arabada mercedes audi saat tede rolex derim.Bak benim param olsa alacaklarım bunlar teyfik abim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 (düzenlendi) Abi sen neden bahsediyorsun ya ocak da ki konudamısın sen ? biz başka şeyden bahsediyoruz hu hu uyaannn O kadar eskimiymiş len o konu ben yeni hortladı bu konu zannettim ama buradan şu anlaşılıyorki demekki seninde o tarihten bu yana fikirlerin değişmiş Düzeltildi Bu tongaya 3. kez basıyom bu forumda Eylül 10, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 yanlış cevap....bunları yazacağını biliyordum zaten.....dogru cevapsa sorumun içinde gizli....birgün anlaman dileğiyle iyi geceler.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 yanlış cevap....bunları yazacağını biliyordum zaten.....dogru cevapsa sorumun içinde gizli....birgün anlaman dileğiyle iyi geceler.... Abi bi gün anlarımda o gün bugün değil kafamda başka şeyler var sanada iyi geceler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 correct.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Bu arada yakup un uyarması ile farkettim ki konu zaten baya eskiymiş bu vatandaş zaten çoktaaan telefonunu almıştır sanıyorum e biz neyi tartışıyoruz madem herkeze iyi geceler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Bu arada yakup un uyarması ile farkettim ki konu zaten baya eskiymiş bu vatandaş zaten çoktaaan telefonunu almıştır sanıyorum e biz neyi tartışıyoruz madem herkeze iyi geceler Çünkü bendeniz bir soru rica etmiştim 2-3 sayfa oldu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Çünkü bendeniz bir soru rica etmiştim 2-3 sayfa oldu Tahmin ettim zaten senin karıştırdığını ortalığı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Tahmin ettim zaten senin karıştırdığını ortalığı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Tamam bunu da ileteceğim..Hayırlısı Buarada batum'da one x baktım 88x tl civarı idi, alsamıydım ? iyi dimi fiyat..Yani satmak için alsamıydım Fiyatı iyimiş. Pasaport davası olmasa kardeşime isterdim bir tane. Ama önce benimkini kaydettirmem gerekecek. 1-2 ay içinde mesaj gelmesini bekliyorum, kapanacaktır diye. Desire X derken inceledim de güzelmiş hakikaten, kardeşe bu da alınabilir, yoksa yiyecek benim telefonu. 1000TL altında olacakmış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Fiyatı iyimiş. Pasaport davası olmasa kardeşime isterdim bir tane. Ama önce benimkini kaydettirmem gerekecek. 1-2 ay içinde mesaj gelmesini bekliyorum, kapanacaktır diye. Desire X derken inceledim de güzelmiş hakikaten, kardeşe bu da alınabilir, yoksa yiyecek benim telefonu. 1000TL altında olacakmış. Dediğim gibi benim mantığıma yattı özellikle biraz modası geçen ürünler hayli ucuz fakat tax free sayesinde normal vatandaşına yine pahalı.. Düşünebiliriz bu tür şeyleri iphone 5 misal orada pahalı olur en az 1600 ve haliyle değmez ama 4s 1180 lira olmuştu.. 1299 lari idi.. bu da 1443 tl yapıyor %18 geri alıyoruz gümrükten 1183 tl şuan abd'de 1260 tl bu telefon ve tax alamadığımızdan (NY) abd'den ucuz ama şuan... i5 böyle olmayacak çünkü 9 ay önce 4s orada 1500 lira felandı aynı şekilde one x'de 1000 lari civarındaydı.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Düşünebiliriz bu tür şeyleri iphone 5 misal orada pahalı olur en az 1600 ve haliyle değmez ama 4s 1180 lira olmuştu.. 1299 lari idi.. bu da 1443 tl yapıyor %18 geri alıyoruz gümrükten 1183 tl şuan abd'de 1260 tl bu telefon ve tax alamadığımızdan (NY) abd'den ucuz ama şuan... i5 böyle olmayacak çünkü 9 ay önce 4s orada 1500 lira felandı aynı şekilde one x'de 1000 lari civarındaydı.. Valla pasaport sorunu olmasa al bana derdim. Bu arada kayıt işi için fiyatlara 100TL eklemeyi unutma. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap