Bahadır Atay Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Nedense G3 karizmatik gelmiyor.test videolar da daha hızlı diyorlar. görselliği zayıf Sony nin modelleri görsel olarak da güzel Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Büyük ekran için Z serisine, küçük ekran içinde Z compact serisine bakılabilir. Eskiden bu fiyata o senenin amiral gemilerini satıyordu firmalar şimdi ise bir önceki nesil amiral gemileri anca alınabiliyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Yani Alperenim şunu mu anlıyoruz, gençler yaşlılardan daha iyi he mii?[emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1] Teknoloji için doğrudur abim Nedense G3 karizmatik gelmiyor.test videolar da daha hızlı diyorlar. görselliği zayıf Sony nin modelleri görsel olarak da güzel Zevk meselesi elbette... Sony'nin Z serisi benim de başta gönlümü çelmişti ama o kapkara, küt köşeli tasarımı bana inanılmaz kaba geldiğinden vazgeçmiştim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bahadır Atay Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Zevk meselesi elbette... Sony'nin Z serisi benim de başta gönlümü çelmişti ama o kapkara, küt köşeli tasarımı bana inanılmaz kaba geldiğinden vazgeçmiştim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 @Bahadır Atay,önerdiğimden dolayı tahmin etmiş olmalısınız G3.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bahadır Atay Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Ben size i iphone yakıştırdim :-) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Ben size i iphone yakıştırdim :-) Şimdi ismini vermek istemediğim bir arkadaşımız karşı çıkar ama ben yine de söyleyeyim : Iphone'dan nefret ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Haftasonu asus zenfone diye birşey gördüm; bir arkadaş almış. Hoşuma gitti baya 699TL ye almış donanımına bakınca baya iyi geldi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Haftasonu asus zenfone diye birşey gördüm; bir arkadaş almış. Hoşuma gitti baya 699TL ye almış donanımına bakınca baya iyi geldi. Ben de incelemiştim bir ara... Ama Asus'un daha önce bir cep telefonunu kullanmıştım. (Garmin-Asus A10).. Cep telefonu konusunda iğrenç bir servise sahipler.. bir daha yüzüne bakmam.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bahadır Atay Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Haftasonu asus zenfone diye birşey gördüm; bir arkadaş almış. Hoşuma gitti baya 699TL ye almış donanımına bakınca baya iyi geldi. F/p telefonu bence.ama prestij yok. Afyon nefret edilmesi bir telefon zati :-) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Nedense G3 karizmatik gelmiyor ama prestij yok. Telefonda ne gibi bir prestij ve karizma arıyorsunuz? anladığım kadarıyla masaya koyduğunuzda ilgi telefonunuzda toplansın gibi bir beklentiniz var.. O zaman Samsung'dan şaşmayın.. Ama çakması da dahil olmak üzere herkesin elinde görmeye de alışık olun derim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 F/p telefonu bence.ama prestij yok. Telefon bu yahu; yüksek lisans yada doktora diploması değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Şimdi ismini vermek istemediğim bir arkadaşımız karşı çıkar ama ben yine de söyleyeyim : Iphone'dan nefret ederim Ben ekranı söküp takana kadar fener anca açılıyor ama Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Ben ekranı söküp takana kadar fener anca açılıyor ama O benim feneri az kullandığımdan dolayı kolay yere koymamamla alakalı birşey canım kardeşim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bahadır Atay Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Telefon bu yahu; yüksek lisans yada doktora diploması değil. Sizin benim için öyle fakat,ben esnafim aslında telefonum kendi ihtiyacımı karşılıyor dışarıdan insanlarımızın bakış açısı farklı,müşterilerim geyik yapıyor :-) telefonumu değiştirmememı pintilikle iliskilendiriyorlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap