Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Valla pasaport sorunu olmasa al bana derdim. Bu arada kayıt işi için fiyatlara 100TL eklemeyi unutma. Aynen öyle mmmaalliyeye eskiden yoktu ne güzel..Kaçakcılar yüzünden biz yanıyoruz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Arda Yazar Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Bu 100 TL verme olayı kalkacakmış ve e-devlet üzerinden yapılacakmış sanırım.Bir ara gazetede okumuştum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Bu 100 TL verme olayı kalkacakmış ve e-devlet üzerinden yapılacakmış sanırım.Bir ara gazetede okumuştum. Nasıl yani e-devlet üzerinden ne yapılacakmış.? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Arda Yazar Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Nasıl yani e-devlet üzerinden ne yapılacakmış.? İmei kaydı e-devlet üzerinden yapılacakmış ve 100 TL vergi verilmeyecekmiş.Çok fazla detayını bilmiyorum.İnternette muhakkak haberi vardır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 İmei kaydı e-devlet üzerinden yapılacakmış ve 100 TL vergi verilmeyecekmiş.Çok fazla detayını bilmiyorum.İnternette muhakkak haberi vardır. Güzel haber ama paradan vazgeçmez devlet Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Güzel haber ama paradan vazgeçmez devlet @Alper Arda Yazar, Pasaport kontrolü ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Arda Yazar Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 @Alper Arda Yazar, Pasaport kontrolü ? Dediğim gibi çok fazla detayını bilmiyorum.Ancak böyle bir haber kesinlikle okudum.Şu anda okuduğum siteyi bulamadım ama bulursam koyarım linkini. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Ben baska bir ülkede çalışıp para kazanıp bu parayla telefon alıp cebime koyup getirdiğim siıada Turkiye Cumhuriyeti bana HİÇ BİR destekte bulunmamistir. Bu yuzden de benden telefon getirdim diye vergi almaya hakki yoktur. Yurtdışına çıkarken ödediğimiz 15 tl de saçmalığın daniskalarından.. Bu nasıl devlet, halkını soy firmaları zengin et karnını doyur... ohh! 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Arda Yazar Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 (düzenlendi) Şu linkte e-devlet ile ilgili bir şeyler diyor ama pek anlamadım... http://www.tk.gov.tr...g6Eylul2012.pdf Eylül 10, 2012 Alper Arda Yazar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 İstanbulda anadolu yakasında sıfır, yasal HTC Desire C (mümkünse kırmızı) 550 TL ve altında gören (tamamı peşin olmaz ama 2-3 taksit yapabilirim) bana haber versin. Ereyonda 568 bimekste 550 (12 taksitle ) ama dükkandan almak daha işime gelir. Cumartesiye yetişmesi lazım çünkü. http://www.bimeks.com.tr/urun/124646/htc-golf-white.aspx Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Bundan sonra alacağım telefon herhalde iphone 5 olur.. Tabi bi ciksin nasıl birşeymiş görelim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Bu nasıldır acaba ? Samsung i9070 Galaxy S Advance 8 GB -- S2 büyük diye istemiyor düşünen kişi... Yorumlayan arkadaşlara teşekkür ederim. http://www.hepsibura...ELCEPSAMI9070-S Yakup abi senin sesini duymuşlar. Her ne kadar facebook üzerinden onaylanmış(Samsung Bulgaristan sayfasında) şekilde gelse de S Advance ve Ace 2 için 4.1 jelly bean gelecekmiş. ICS yi direk es geçiyorlar ama bu da iyi bir haber. http://shiftdelete.net/galaxy-ace-2-ve-s-advance-icin-jelly-bean-39854.html Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 (düzenlendi) İstanbulda anadolu yakasında sıfır, yasal HTC Desire C (mümkünse kırmızı) 550 TL ve altında gören (tamamı peşin olmaz ama 2-3 taksit yapabilirim) bana haber versin. Ereyonda 568 bimekste 550 (12 taksitle ) ama dükkandan almak daha işime gelir. Cumartesiye yetişmesi lazım çünkü. http://www.bimeks.co...golf-white.aspx Kırmızısını gördüm ama beğenmedim. Ben de Bimeksten siyahını sipariş ettim. 555 TL (gönderi dahil) Worldcarda 6 taksitmiş (12 başka kartaymış) . Eşim eski wildfireı düşürüp ekranını kırdı ancak telefon mükemmelen çalışıyor . Dokunmatiğinde vs en ufak kayıp yok fakat elinize kırıklar değiyor resmen. KVKya götürdük 250TL tamir parası istediler. 250 tamire vereceğime daha yenisini 550ye alırım dedim. Gerçi HTC artık giriş seviyesi telefon çıkarmayacak bu muhtemelen en son giriş seviye HTC ama olsun fiyatı makul Eylül 13, 2012 H. Cenk Köse tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Kırmızısını gördüm ama beğenmedim. Ben de Bimeksten siyahını sipariş ettim. 555 TL (gönderi dahil) Worldcarda 6 taksitmiş (12 başka kartaymış) . Eşim eski wildfireı düşürüp ekranını kırdı ancak telefon mükemmelen çalışıyor . Dokunmatiğinde vs en ufak kayıp yok fakat elinize kırıklar değiyor resmen. KVKya götürdük 250TL tamir parası istediler. 250 tamire vereceğime daha yenisini 550ye alırım dedim. Gerçi HTC artık giriş seviyesi telefon çıkarmayacak bu muhtemelen en son giriş seviye HTC ama olsun fiyatı makul Hayırlı olsun Desire X var ama sanırım orta seviye olarak geçiyor. Fayda fiyat olarak iyi bir cihaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Hayırlı olsun Desire X var ama sanırım orta seviye olarak geçiyor. Fayda fiyat olarak iyi bir cihaz. Desire X çıkmadı daha.. Gerçektem F/P olarak en optimum cihaz o..Bu ay sonu çıkacak sanırım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap