Mesut ç Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2018 54 dakika önce, Olcay Sert yazdı: LG G4 evo garantili olarak almıştım. Anakart problemi ilgili cihazda oldu. şaomi cihazları çevremde bi @Necati Ustundağ kullanıyor. oda memnun değildi olcay abi bende de lg g4 var 3 senedir kullanıyorum anakartda bi sıkıntı olmadı ama kronik ekran açılıp kapanma sorunu var lg pişmanlık abi kimseye tavsiye etmiyorum.Xiaomi arkadaşım aldı ilk canlı onda gördüm şimdilik sıkıntı yok 6 ay oldu ama bakalım zaman gösterecek 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
suat coşkun Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2018 (düzenlendi) Nokia 5800.. Aralık 28, 2018 suat coşkun tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2018 Bugün yeni mağaza açmışlar, fiyatlar açılışa özel seyredince söylüyorlar. Pocophone vs iyi cihazları var, ama hiç kullanmadım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2018 2 saat önce, Cem Boneval yazdı: Birkaç katkı: 1. Iphone pili değişince gayet iyi oluyor. Ama takılan pil önemli. 3 değişik telefonda değiştirttim. Hepsinde seni kullandık. Hepsi de -biri eşim- çok memnun, ikisi 6S. 2. H.Cenk'in attığı bağlantıya: ABD ile Çin arasındaki ekonomik savaş adına atılmış bir adım. Yoksa başta Apple ciddi istihbarat topluyordur. 3. LG G6 da çok iyi bir cihaz. Hepsi orada da 2000 TL civarına resmi garantili satılıyor. Değerlendirilmeli. 2750’ye elden geçmiş hali? https://www.amazon.com.tr/LG-V30-Plus-Türkiye-Garantili/dp/B07DQTRBB1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2018 Lenovo P2 ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
suat coşkun Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2018 Lenova s90 kullanmışlığım var.Kırılmasa belki hala kullanıyor olacaktım.Güzel telefondu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2018 Yeni bir bilgi Amazon’a yazdım bunlar ne garantili diye, LG garantisi altında ve Amazon garantisi altında dedi ? Türkiye’de muhatap bulamazsanız bizle iletişime geçeceksiniz dedi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
suat coşkun Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2018 1 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Amazon Amazon Türkiye yakın zamanda piyasayı ele geçirir gibi.Çok cazip fiyatlar var.Mesela ben spin olta kamışı bakıyorum.200 tl olan kamış Amazon da 120 tl.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2018 (düzenlendi) LG 3 ve 4'lerde zaman zaman ısınma sorunları oldu. 5 ve 6 sorunsuz çalışıyor. Yıllardır kullanıyorum. Hiç sorunum da olmadı ve son derece de memnunum. G2 ve G5 için konuşuyorum. Tereddütsüz öneririm. Özellikle G5'in pilinin kullanıcı tarafından değiştirilebiliyor olması seyahatlerde büyük kolaylık. Çift lensli fotoğraf makinesi -süper geniş açılı ikinci lensle- çok pratik. Ama cevaplara bakınca herkesin kullandığından memnun olduğu görülüyor. Aralık 28, 2018 Cem Boneval tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mesut ç Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2018 hocam 3 senedir lg g4 kullanıcısıyım kendi tecrübelerimden yola çıkarak ekranın kendiliğinden açılıp kapanması hariç bi sorun yaşamadımki oda kronik sorunmuş bu cihazlarda.ısınması haklısınız çok çabuk ısınıyor ve çabut pil tüketiyor.bide güncellemesi problem hala 6.0 işletim mevcut.güncelleme yollamıyolar.ama genel olarak memnun sayılsamda bi daha alırmıyım zor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berke A. Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2018 Lglerin genelinde bootlop sorunu var . Alıp pişman olmayın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
suat coşkun Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2018 2 dakika önce, Berke A. yazdı: bootlop What is it? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Günal Y. Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2018 LG G2, G4 ve G5 kullanmış birisi olarak Cem hocama kesinlikle katılıyorum. G2 ve G5 çok güzel cihazlar. Ancak G4 bir baş belası. G5 ile değiştirtene kadar 50 gün uğraştım servisle. Neredeyse hepsinde bootloop (açılırken döngüye girme ve sonrasında rahmetli olma) sorunu var. G5 ten sonra da Sony'ye geçtim. XZ1 kullanıyorum şu anda ve memnunum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
suat coşkun Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2018 (düzenlendi) Bootloop bu imiş... Bootloop sorunu hakkında bilmeyenler için, kötü lehimlenmiş bir CPU üretim hatası olduğunu söyleyebiliriz. Bu sorunu yaşayan cihazlarda yavaşlama, donma ve ön yükleme sorunu yaşanıyor. Telefon, özellikle ön yükleme ekranında açılmadan başa atıyorsa telefonunuzda bootloop sorunu olabilir. Lg G5 te bu sorunun alduğunu kabul etmiş.. Aralık 28, 2018 suat coşkun tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2018 Lg'lerin %25 inde tahminim anakart sorunu var.. Bootloop özellikle g3 g4 te.. denk gelmeyen son kullanıcı elbette iyi bilecek ? telefoncu olarak gelen şikayetlerden biliyorum.. @Yakup Çağatay lg tavsiye etmem.. al huawei keyfine baksın peder ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap