Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Yakup maalesef gazla çalışmıyorum Belli mi olur ti-vct'ye uygun tüp çıkmış 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 (düzenlendi) Belli mi olur ti-vct'ye uygun tüp çıkmış hahahah, sağol almayayım yeri gelmişken, bu ti-vct'nin açılımı nedir aga? Ocak 27, 2012 Alperen G. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Belli mi olur ti-vct'ye uygun tüp çıkmış oooooooo..Alperen ikinci kroşeyi almış köşesinde havlu ile serinlemeye çalışıyor sayın seyirciler...beyaz şortuyla...yako ise hiç yorulmamış köşesinde ayfonuyla mesaj cekip duruyor...çok çekişmeli bir maç ama şimdilik macın LOSER i Alperen... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 hahahah, sağol almayayım yeri gelmişken, bu ti-vct'nin açılımı nedir aga? Twin Independent Variable Camshaft Timing Bağımsız Değişken çift ekzantirik mili zamanlaması 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 (düzenlendi) çok güzel açıklamışınız sayın adminim bir aparkatla yere serdiniz yazık oldu... bu arada Alperen kardeş telefon bölümünde arabanızla ilgili konunun ne işi var lütfen konuyu dağıtmayalm.....yoksa iletinizi uçurmak zorunda kalıcam...lütfen lütfen olmuyor ama lütfen....... Ocak 27, 2012 Tevfik tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 çok güzel açıklamışınız sayın adminim bir aparkatla yere serdiniz yazık oldu... Ankara'ya gitmiyim ben artık :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 gitmeyin İzmire gelin adminim siz...napıcaksınız orda.... borada beni vuracakmış günün yavrusu nedeniyle.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 çok güzel açıklamışınız sayın adminim bir aparkatla yere serdiniz yazık oldu... bu arada Alperen kardeş telefon bölümünde arabanızla ilgili konunun ne işi var lütfen konuyu dağıtmayalm.....yoksa iletinizi uçurmak zorunda kalıcam...lütfen lütfen olmuyor ama lütfen....... sayın abim benim size gönderdiğim kroşeleri ve direkleri ben bile dile getirmezken yakup'un ufak fiskeleri neden sizi bu kadar heyecanlandırıyor? elin fiskesiyle kavgaya girmeyiniz lütfen.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 O göbeklemi Alperen kardeş...devamlı düşen şortunu tutmaktan başka yaptığın bişi yokki..oysakiiiiiiiii sayın adminim cigerkuzum sarmam..öylemi...bir cakıyor...uggghh diye..ses cıkarıtyor osmanlı tokadını...vala ne yigitler varmış...kurtdereli yako Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 gitmeyin İzmire gelin adminim siz...napıcaksınız orda.... borada beni vuracakmış günün yavrusu nedeniyle.... Alınmazdı Bora abi öyle şeylere 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Bencede ama sesi solugu yok..napıyorki şok belge mi topluyor davamı edicek nedir bilmiyom... yedidüvelin başpehlivanı yakodur... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 O göbeklemi Alperen kardeş...devamlı düşen şortunu tutmaktan başka yaptığın bişi yokki..oysakiiiiiiiii sayın adminim cigerkuzum sarmam..öylemi...bir cakıyor...uggghh diye..ses cıkarıtyor osmanlı tokadını...vala ne yigitler varmış...kurtdereli yako abi hala el yumruğuyla kavgaya giriyosun.. el yumruğuyla kavgaya girilmez, etme, bu gittiğin yol yol değil... lütfen, kendine gel, haplarını iç, battaniyeni dizine ört, ajansı izlerken koltukta uyu, sen bunları düşünme, sana stres yaramaz lütfen... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Hayde bre pehlivan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 hahaha espirilerinde pek bi sevimsiz...yazık ...sen tarih oldun olum..helvanı yidim az önce...sardalya...corba tahin helvası..hadi git karnını doyur balık yi sakaryada fosfos kalmamış sende... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 hahaha espirilerinde pek bi sevimsiz...yazık ...sen tarih oldun olum..helvanı yidim az önce...sardalya...corba tahin helvası..hadi git karnını doyur balık yi sakaryada fosfos kalmamış sende... canım abim afiyet olsun, yarasın da, sende unutkanlık filan da başlamış... yakubun yanına yancı olup beni mi tarih yaptın? yine sesli gülüyorum kusuruma bakma.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap