Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 ahahhaha lisede az dinlemedik bu şarkıları ben ortaokuldaydım senin dudakların boyalı, ellerin ojeli, benim ayaklarım çatlak ellerim nasırlı :zha: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 eee koyunda bizde koyun olmamış oluruz bilmiyom ben bu şarkıyı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 eee koyunda bizde koyun olmamış oluruz bilmiyom ben bu şarkıyı... bende youtube yok Ahmet koysun... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 bende youtube yok Ahmet koysun... ekledim (Türkçenin azizliğine uğramayalım ) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Bazen trafikte aynı arabalarla konvoya düşünce ön camdan su attırmaya başlayınca arkamdakiler sağ şeride niye geçerdi birden anlamazdım...hiç... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 ekledim (Türkçenin azizliğine uğramayalım ) yaww koyverin gitsin işte...lafla olmaz bişi icraat önemli........ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Esat Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 of ya öldüm gülmekten.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap