çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2017 (düzenlendi) 15 dakika önce, Mustafa Yilmaz yazdı: focus ta da 225/50/18 jant lastik yaptığımda yapacağım lastik ebatının 225 50 18 olduğundan emin misiniz ? 235 40 18 olmasın o...225 50 18 ne focusa ne leona uyar. Mayıs 7, 2017 çağlar çetinkaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Yilmaz Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2017 225/40/18 olması gerekiyor yazım hatası. Yanlış 4- yerine yanındaki 5 e basmışım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2017 5 dakika önce, Mustafa Yilmaz yazdı: 225/40/18 olması gerekiyor yazım hatası. Yanlış 4- yerine yanındaki 5 e basmışım Aynen , yoksa 225 50 18 focusa lastik çapı bir hayli fazla olacak ebat Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2017 Aynen , yoksa 225 50 18 focusa lastik çapı bir hayli fazla olacak ebat Çağlar hocam bmwye lastik yakmak için petlas taksak mı var mı ebat bilgin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2017 1.5 tdci + pws ayrı Focus ayrı [emoji3] motor garip bir şekilde çok güzel uzuyor. Ecoblue'yu merakla bekliyoruz bakalım. Enjektörler ve yakıt pompası 1.5 tdci de Bosch markasına döndü enjektörler 2.2tdci 200 hp transitte kullanılan enjektörler turbo intercooler vs herşey 1.6 tdci ile aynı gözüküyor 1.5 tdci motor içini bilmiyorum ama dış blok bile 1.6 tdci ile aynı benim gördüğüm kadarı ile İlk çıktığında incelemiştim powershift şanzımanla birlikte 1.5 tdci yüklemek isterim focusta önce şu elimizdekini bitireyim bir ...Dizel focus satıp daha fazla para verip benzinli leon almak benim fikrimce doğru olmaz ... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2017 3 dakika önce, Serkan Karakoca yazdı: Enjektörler ve yakıt pompası 1.5 tdci de Bosch markasına döndü enjektörler 2.2tdci 200 hp transitte kullanılan enjektörler turbo intercooler vs herşey 1.6 tdci ile aynı gözüküyor 1.5 tdci motor içini bilmiyorum ama dış blok bile 1.6 tdci ile aynı benim gördüğüm kadarı ile İlk çıktığında incelemiştim powershift şanzımanla birlikte 1.5 tdci yüklemek isterim focusta önce şu elimizdekini bitireyim bir ... Burada 3-5 farklılıklar yazılı https://www.focusclubtr.com/topic/10468-makyajlı-ford-focus-mca-teknik-detayları-2014-2015-2016/ 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2017 40 dakika önce, Serdar yaman yazdı: Çağlar hocam bmwye lastik yakmak için petlas taksak mı var mı ebat bilgin var 225 45 18 var petlasta yalnız goodyear daha iyi yanıyor.Alev alev Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Savaş B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2017 Duruşu ve ruhu olan bir modeldir benim gözümde arka torsiyon yüzünden araba çok karalandı ama bugün rekor kıran megane rs bile torsiyon. Beni tek rahatsız eden kasidelerden geçerken çatur çutır gelen sesler [emoji1]kendine özgü şık tasarımı ile gündüz farları opsiyon 18” alüminyum alaşım jant ile alınırsa tadından yenmezSunroof toz toprak yediğinde değişik sesler çıkarTitreşime karşı dirençli Full LED Farlar, makyajla birlikte gerçekten görüş ciddi derecede düzeltilmiş makyajsız olan da yağmurlu havada araba kullanmak işkenceEn iyi malzemeler kullanılarak yüksek kaliteli bir iç mekan ama her wag gurubu aracında olan tirim sesleri takıntılı biri iseniz kafa ağrıtırFirenlerini beni tatmin ediyorduStandart ve sportif koltuklar ben çok sevdim ama boyun destekleri 10 üzerinden 3 [emoji1]Deri direksiyon simidi komuta merkezi iyi lakin hissiyat derseniz burada focus daha iyidir hissiyat olarak ama tur olarak Fr daha fazla gibi.Otomatik yağmur sensörleri silecekleri aldığın gün değiştir ses yaparSert yapısı gereği konfor arayan biri iseniz rahatsız olursınuz ama düz yolda çok konforlu gelir [emoji1]Yol tutuşu tartışılır ama bana göre çok iyi bir araba focus ile kıyaslarsanız fark şu wag gurubu yoldan çıkmaz risk almaz esp hemen devreye girer bu esp nin sert müdahalesi insanı tedirgin eder ama focus daha geç gelen müdahale sayasinde arkanın hafif açılması virajdan tebessümle çıkarttır. Ben ikisi arasında yorumum bu tam net yorumu focus ta da 225/50/18 jant lastik yaptığımda yapacağım [emoji1]Bagaj daha büyük ve iç mekan daha ferah ve geniştir bu ne denli etkiler sizi bilemem4 silindirli 1.4 tsi 150 hp turbo motor hem ekonomi hem performans kesinlikle efsaneFr donanımda modlar var gaz tepkisi çok keyifli [emoji1]Yol Bilgisayarı ve gösterge paneli bence daha hoş bu zevk meselesiLastik basınç uyarı sistemi güzel çaılışırAma spor yay takarsanız çok dengeli olurPerformans çok iyidir herşeyi unutturur [emoji1]Kırmızı renk bakışları üstüne çeker8 Hoparlörlü Ses Sistemi ( 4 Hoparlör + 4 Tweeter) opsiyonYorumum ergonomik performans ekonomi hepsini sunun bir araba şimdiden hayırlı olsun [emoji1]Etiketleme için teşekkürler Okan ama ben beceremedim [emoji1]Mustafa YILMAZ | ckm Detaylı yorumunuz için çok teşekkürler [emoji106]Aldığınız araba sedan, istediğiniz hb. Neden focus hb almadınız? Merak ettim doğrusu? Focusun Sedan kasası daha güzel benceOndan tercihim sedan oldu Mantıklı düşünüldüğünde pek akıllıca bi seçim gibi gözükmüyor ama tabi zevk meselesi leonun tipi daha sportif. Sadece tipi değil detaylı donanım özelliklerine bakınca Leon da daha kullanılır özellikler var.Mesela araç hk bilgi ekranı(sürüşle ilgili sizi sürekli uyarıyor)Geri vites sağ ayna indirmeDönüşe duyarlı sis farlarıCam tavan tadında sanroofSes sistemiSürüş modlarıAct ve Dsg kombinasyonu (benim aracım parasına sıfır leon)Bu yazdıklatım sadece bazılarıFocusta ek paketle gelen özellikler leon da standart. Banada sifir arabayi satmak mantikli gelmedi arkasi darsa fr da o kadar genis degilki passat vs dusunurseniz o olabiir ici bayagi genis cunku leon da bu aracta olmayan bi arti yok yani. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim Passat alsam trendline paketi olurOnunda donanımı çok vasat diye biliyorum Üstelik benzinli ve yakıtıda çok olurBilmiyorum Çok kararsızım [emoji20] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Savaş B. Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Satılık kurallarımız ve yerimiz : https://www.focusclubtr.com/forum/83-satılıklar/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap