Muhammed Kavlak Oluşturma zamanı: Mayıs 10, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 10, 2017 Merhaba arkadaşlar 2016 Mondeo ya ekran ayarları yaparken ekranın ortasına dijital km' yi getiremedim. Daha önceden yapanlar olmuş fakat ben bulamadım. Konu hakkında bilgisi olan var mı?. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2017 Merhaba arkadaşlar 2016 Mondeo ya ekran ayarları yaparken ekranın ortasına dijital km' yi getiremedim. Daha önceden yapanlar olmuş fakat ben bulamadım. Konu hakkında bilgisi olan var mı?. Kaç model araç ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammed Kavlak Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2017 2016 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2017 2016 Sync 3 sistem varmı onda var çünkü orta ekranda hız Ekranda navi telefon vs bölümü içinde gözükmüyor demi ortada hız olduğu yerdeki menüde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammed Kavlak Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2017 Ortadaki menüde navigasyon radyo ve telefon bilgileri gözüküyor fakat km yi getiremedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2017 Ortadaki menüde navigasyon radyo ve telefon bilgileri gözüküyor fakat km yi getiremedim. Sizde yok hız göstergesi olsa orda olurdu benim aracımda ordaydı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammed Kavlak Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2017 Güncelleme falan mı yapmamız gerekiyor. Yada Sync 3, 2 farkı mı var 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2017 Güncelleme falan mı yapmamız gerekiyor. Yada Sync 3, 2 farkı mı var Sync 3 le gelmişti benim araç onunla ilgisi var mı bilmiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammed Kavlak Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2017 Bildiğim kadarıyla Sync 2 yazılım güncellemesi ile 3 e geçilebiliyor mu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2017 5 dakika önce, Muhammed Kavlak yazdı: Bildiğim kadarıyla Sync 2 yazılım güncellemesi ile 3 e geçilebiliyor mu ? Hayır. Birbirinden çok farklı sistemler benzer yanı sync ismini taşıması Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammed Kavlak Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2017 29 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Hayır. Birbirinden çok farklı sistemler benzer yanı sync ismini taşıması Yakup bey benim araçta sync 2 mi var yoksa 3 mü nasıl anlayabilirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2017 Buradaki gibiyse görüntüler sync 3'tür https://www.focusclubtr.com/topic/12464-ford-sync-3-türkçe-incelemesi-apple-carplay-android-auto/#comment-371663 https://www.focusclubtr.com/topic/8895-ford-yeni-iletişim-ve-eğlence-sistemini-tanıttı-ford-sync-3-2016/#comment-276571 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2017 SYNC2 yi SYNC3 e çevirme 2000 dolores https://www.infotainment.com/products/myford-touch-sync-2-to-sync-3-upgrade 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammed Kavlak Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2017 Anlaşılan SYNC 2 --3 dakika sonra eklendi-- 8 dakika önce, H. Cenk yazdı: SYNC2 yi SYNC3 e çevirme 2000 dolores https://www.infotainment.com/products/myford-touch-sync-2-to-sync-3-upgrade 2000 dolar edecek kadar bi fark olacağını sanmıyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2017 2015+ mondide dijital hız, aşağıdaki ayar değişikliği ile mümkün olabilir (emin değilim, bir mondide denemek lazım) .. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap