Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Daha önce yazıldı mı ya da farkeden arkadaşlar oldu mu bilmiyorum ama ben yeni farkettim.
2012 focusumda karlı ve soğuk havalarda silecekleri akşamdan kaldırıp bırakırım (kapalı otoparkımız olmadığından)
Araç çalışmazken silecekleri kaldırmaya çalışırken sileceklerin camın yüzeyinde elle çok rahat hareket ettiğini farkettim bu silecekler kalkık iken de böyle idi Hatta Sanırım silecekler normalde kapalı iken sol silecek üstte, sağ silecek altta duruyor. Bu durumu değiştirip ve silecekleri biraz açık vaziyette cam üzerine bırakıp aracı çalıştırdığınızda silecekler önce tam olarak açılıyor ve sonrasında default şekle sıfırlanıyor
Soru
özer aygül
Merhabalar,
Daha önce yazıldı mı ya da farkeden arkadaşlar oldu mu bilmiyorum ama ben yeni farkettim.
2012 focusumda karlı ve soğuk havalarda silecekleri akşamdan kaldırıp bırakırım (kapalı otoparkımız olmadığından)
Araç çalışmazken silecekleri kaldırmaya çalışırken sileceklerin camın yüzeyinde elle çok rahat hareket ettiğini farkettim bu silecekler kalkık iken de böyle idi Hatta Sanırım silecekler normalde kapalı iken sol silecek üstte, sağ silecek altta duruyor. Bu durumu değiştirip ve silecekleri biraz açık vaziyette cam üzerine bırakıp aracı çalıştırdığınızda silecekler önce tam olarak açılıyor ve sonrasında default şekle sıfırlanıyor
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
23
10
8
6
Popular Days
Ock 27
28
Ock 28
18
Ock 30
14
Ock 4
11
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 23 posts
özer aygül 10 posts
Mertol Kip 8 posts
Alperen G. 6 posts
Popular Days
Ock 27 2012
28 posts
Ock 28 2012
18 posts
Ock 30 2012
14 posts
Ock 4 2016
11 posts
Popular Posts
Cem Boneval
Birbirinden bağımsız silecek motorları var, konum algılayıcıları da var muhtemelen. Benim hoşuma giden yanı camda hiç silinmemiş nokta kalmaması. Bir de silme işini bitirdikten sonra biraz yukarı
Yakup Ç. A.
Focusta da var. Ama kimisinde Her zamanki gibi Doğan abide yok
Murat Kav.
Aslında lokasyondan ve mevsimden. Yoksa aynıyım be ya .. (konuyu da biraz dağıttım, özür ..)
Posted Images
Bu soruda 108 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap