2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız
- 0
Bagaj Su alıyor.
-
Benzer İçerikler
-
- 6 cevap
- 1.271 görüntüleme
-
Yeni 2018 Ford Focus Mk4 Boyut - Performans - Ağırlık - Bagaj - Tüketim ve Teknik Değerler / Özellikler 1 2 3 4 7
Yazan: Yakup Ç. A.,
- 95 yanıt
- 26.326 görüntüleme
-
- 4 yanıt
- 1.897 görüntüleme
-
- 12 yanıt
- 3.860 görüntüleme
-
- 5 cevap
- 1.371 görüntüleme
-
Soru
Ali Rıza Tekin
Daha önce açtığım bir konuda , aracımın sol farında buğu olduğunu su aldığını söylemiştim. Bendeki şansızlıkmıdır nedir, şimdide bagaj su alıyor. Yağmur çok yağıyor bugunlerde, bu öğle arası arabanın bagajından bişey alacaktım, açtım ve ne göreyim. Bagajın sol arka tarafı sırılsıklam olmuş, ama benim arabanın sol arka tarafında ne değisen nede tamir görmüş.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
8
6
3
2
Popular Days
Ock 26
13
Ock 27
10
Haz 3
3
Şbt 23
2
Top Posters For This Question
Ali Rıza Tekin 8 posts
Yakup Ç. A. 6 posts
Tevfik 3 posts
Aydın Baran 2 posts
Popular Days
Ock 26 2012
13 posts
Ock 27 2012
10 posts
Haz 3 2012
3 posts
Şbt 23 2012
2 posts
Popular Posts
Ali Rıza Tekin
Bu arabayı aldığımdan beri baya heveslendim, heveslendim ondan oluyor sanırım. Bu konuların bazılarını eşimle paylaşıyorum. Bugun söyledim, dalga geçti vallahi. Bi an pişman bile oldum Focus almış olm
Sezgin Sağdıç
Öncelikle herkeze mrb tekrardan Sorun çözüldü bilemiyorum ama aynı sorunu bende dün çözdüm sorun denildiği gibi havalandırma stopların içersideki suda terlemede bu sebepten oluyor havalandırmanın dış
Ogün Özemre
bende aracımı ilk aldığımda 1-2 sıkıntı çektim ama benimki mekanik sıkıntılardı. Ama fordun hatası değil ustaların hatasıydı. ! 1 kerede çok komik bi şalter olayı yaşadım. Bi ara bende sizin gibi sıkı
Bu soruda 31 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap