Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 yok len SKYFALL reklamı vardı acayip sesli sonuda biliyon hepsinin böyle yüreğini hoplatan bir bas sesiyle biter...neyse evde acamadığım için reklam bitti o ses geldi tüm vücuduma çarptı...hanıma dedimki..."ohhhhh be cigerlerime su serpildi"...oglum gürültü ayrı ses yüksek ses ayrı şey... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 Lesson mod : on diyorsun yani iyi o zaman ben trabzon'a akar, yarın döneceğim.Pazartesi içtiğin çayları toplatacaz! 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 bahçenin resmini öyle bir çekki....ta burdan odama yayılsın be yakom.....noolurrrrrrrr..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 Tabi kü denerim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2013 Pi'nin yaşamı http://youtu.be/mZEZ35Fhvuc Mükemmel görsellik, anlamlı 3D, yaratıcılık ve zeka ürünü bir senaryo, olabildiğince somut öykünün arkasına gizlenmiş, metaforlarla alabildiğine zenginleşebilen olabildiğince soyut bir sorgulama... Görülmesi gerekenlerden! 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2013 Pi'nin Yaşamı gayet güzel gidiyordu taa ki 2. hikayeyi anlatasıya kadar 2.yi anlatmasa iyiydi. Kendimizi kandırılmış hissettik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2013 Pi'nin yaşamı Başarılı bir film olmuş, Alışılagelmişin dışına çıkarıyor insanı.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2013 Son haftalarda izlediğim Taken (Liam Neeson) ve Skyfall filmlerinin ortak yanı İstanbulda çekilmesi, ikisininde kapalı çarşının çatılarında koşuşturması ve yine ortak yanı İsbanbul'da sokaklarda arap müziği çalınması ve heryerde sarıklı, peçeli insanların dolaşmasıydı. Türkiye imajının halen geri kalmış, arap dünyasının bir parçası olarak görülmesi rahatsızlık verici bir durum. Özellikle Taken'da İstanbul'u müthiş ürkünç bir şehir olarak lanse etmişler adam kızını kurtarıp Amerikaya geri döndüğü sahne sanki cehennemden çıkıp cennete gelmiş gibi bir hava yaratmış, dehşet ortamı olarak İstanbul'u seçmeleri üzücü bir durum olmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2013 Son haftalarda izlediğim Taken (Liam Neeson) ve Skyfall filmlerinin ortak yanı İstanbulda çekilmesi, ikisininde kapalı çarşının çatılarında koşuşturması ve yine ortak yanı İsbanbul'da sokaklarda arap müziği çalınması ve heryerde sarıklı, peçeli insanların dolaşmasıydı. Türkiye imajının halen geri kalmış, arap dünyasının bir parçası olarak görülmesi rahatsızlık verici bir durum. Özellikle Taken'da İstanbul'u müthiş ürkünç bir şehir olarak lanse etmişler adam kızını kurtarıp Amerikaya geri döndüğü sahne sanki cehennemden çıkıp cennete gelmiş gibi bir hava yaratmış, dehşet ortamı olarak İstanbul'u seçmeleri üzücü bir durum olmuş. Aynen katılıyorum, hele polis arabaları felan neydi birde hep bahsettiğiniz insan manzaraları..Neyse canım gelip görenler yeter napalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=PcYtsKhnXcE Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2013 Demin izledik gayet keyifli filmdi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Jack Reacher'ı tavsiye ederim... Bir de Türkçe'ye "Can Dostum" olarak çevrilmiş The Intouchables diye bir film var. Harika bir hikaye. Kesinlikle tavsiye ederim. http://www.imdb.com/title/tt1675434/ 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Fast&Furious 6 ya gittim ve kendimi çok değersiz hissediyorum Seriyi takip edenler film sonunda çok önemli bir bilgi edinecekler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Esat Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Fast&Furious 6 ya gittim ve kendimi çok değersiz hissediyorum Seriyi takip edenler film sonunda çok önemli bir bilgi edinecekler Ben De Yarın Gitmeyi Planlıyorum Şimdi Merak Ettim Doğrusu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Ben De Yarın Gitmeyi Planlıyorum Şimdi Merak Ettim Doğrusu Seride cevapsiz yerler vardi onlar cevap buluyor boyle soyliyeyim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap