Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Imdb 2016 diyor.. Alias... Başkan sherlocku oynayan cumbercatch midir nedir 2017ye kadar doluymuş ondan yeni bölümü çekemiyolarmış diye okumuştum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Başkan sherlocku oynayan cumbercatch midir nedir 2017ye kadar doluymuş ondan yeni bölümü çekemiyolarmış diye okumuştum Benedict Cumberbatch... Kakarım onun doluluğuna... Bu nasıl iş ya? Yayinlamasinlar abi o zaman, böyle kalsın. Moriarty döndü mü dönmedi mi bilmeyelim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Benedict Cumberbatch... Kakarım onun doluluğuna... Bu nasıl iş ya? Yayinlamasinlar abi o zaman, böyle kalsın. Moriarty döndü mü dönmedi mi bilmeyelim.. İsmi batasıca sanki kraliyet prensi mübarek... Cucumberbatch.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Beyler adam keyfini cikartiyor...invitaion game seyredin sonrada aramalrda cikan tuning in anlamini kavrayin derim...saygilar...plastik ve poker surata sahip birisi oyuzden saltanatini suruyor ilginc bir tipi var cunku... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 Cuma akşamı için iyi bir seyirlik aksiyon ve geriye dönüşü olan cool suikastçı tiplerini sevenler için...müzikleri ve aksiyon sahneleri iyi kurgulanmış..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 Yarısında uyuyup kalmam di mi? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 Yarısında uyuyup kalmam di mi? yok yok...Keanu candır...adamın dibidir...müzikleride şuan ne dinliyoruza koydum ost... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 Ost? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 (düzenlendi) Ost? mean=this movie is Original Soundtrack Theater.... Şubat 20, 2015 Tevfik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 @Tevfik,film iyi gibi de alt yazısı çıkmadı nedense Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 (düzenlendi) 1.Büyük Budapeşte oteli....(bence yılın filmi)(altyazı Türkçe dublaj mevcut) 2.Retecded........................(guy richie filmlerinden hoşlananlar için süper akıcı) (altyazı mevcut) 3.American sniper.............(usa milliyetçiliği arap halkı teröristir mesajı yinede sevilebilir.)(altyazı mevcut) 4.Unbroken........................(Savaşın acımasızlığını ve bir insanın onur gurur ve şeref adına en kötü durumda bile dayanıklılığını anlatan gerçek bir hikayeye dayanan film.)(altyazı mevcut) (Burdaki önerilen piyasada çıkan DVD yada henüz gösterime giren filmlerden oluşmaktadır.herhangi bir site yada link yahut benzeri bir şey verilmemiştir.) Şubat 20, 2015 Tevfik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 1.Büyük Budapeşte oteli.... Ciddi manada çok güzel bir film.. diğerlerini de listeme ekleyeyim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 Malum, yazılan içerikler kullanıcıları bağlıyor, tavsiye ve öneriler de hoş ama daha anlayışlı olalım. Ciddi yaptırım olursa da sileriz gider bizden önemli değil. Benim için lütfen. Konuyu açtım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 altayazısı çıkmadı derken Türkçe altyazısı olan orjinal DVD'si çıkmadı.. bekliyoruz.. Fragmanlardan gördüğüm kadarıyla güzel bir film... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Film tercihinize ışık tutabilecek sonuçlar, 2015 Oscar ödülleri: EN İYİ FİLM: Birdman (Alejandro González Iñárritu) EN İYİ YÖNETMEN: Alejandro González Iñárritu (Birdman) EN İYİ ERKEK OYUNCU: Eddie Redmayne (The Theory of Everything) EN İYİ KADIN OYUNCU: Julianne Moore (Still Alice) EN İYİ YARDIMCI ERKEK OYUNCU: J.K. Simmons (Whiplash) EN İYİ YARDIMCI KADIN OYUNCU: Patricia Arquette (Boyhood) EN İYİ UYARLAMA SENARYO: Graham Moore, "The Imitation Game" EN İYİ ÖZGÜN SENARYO: Birdman YABANCI DİLDE EN İYİ FİLM: Ida (POLONYA) EN İYİ KURGU: Wiplash (Tom Cross) EN İYİ ORJİNAL ŞARKI: Glory (Selma) EN İYİ ORİJİNAL FİLM MÜZİĞİ: The Grand Budapest Hotel (Alexandre Desplat) EN İYİ GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ: Birdman (Emmanuel Lubezki) EN İYİ KOSTÜM TASARIMI: The Grand Budapest Hotel (Milena Canonero) EN İYİ MAKYAJ VE SAÇ: The Grand Budapest Hotel (Frances Hannon ve Mark Coulier) EN İYİ PRODÜKSİYON TASARIMI: "The Grand Budapest Hotel" EN İYİ SES KURGUSU: American Sniper EN İYİ SES MİKSAJI: Whiplash EN İYİ GÖRSEL EFEKT: Interstellar Sürpriz yok... Hepsi iyi. Ben en çok Birdman'den etkilenmiştim, yalnız değil mişim... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap