Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2016 Nerede o eski sinema insanları... Şimdi 30 cm'den film izleyip yorumluyorlar Gitmiyorlar sonra sinema artık bitti Sen gitmezsen biter tabi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2016 1 saat önce, Yakup Çağatay said: Nerede o eski sinema insanları... Şimdi 30 cm'den film izleyip yorumluyorlar Gitmiyorlar sonra sinema artık bitti Sen gitmezsen biter tabi. sinemaya gitmemek için sebepler... 1.Büyük ve görsel efektli filmlerin 50 kişilik salonlarla son derece kötü kopyalarla gösterimi ve evimdeki ses sistemi kadar ses çıkmaması..artık görsellik ve ses önemli... 2.3d filmlerdeki gözlüklerin kalitesizliği ve gösterimde koyu gri bir görüntü nedeniyle.. 3.Büyük çaplı filmlerde çoğu ergenin bıdırbıdır yanımda konuşması filmi yanındakine anlatması... 4.Önümde oturan çoğu bayanın alışveriş sitelerine girip güya hava yapcam diye gözümü alan flaş etkisi... 5.Arkamdaki dingiinin filmin etkisiyle devamlı ayağını sallaması nedeniyle koltuğumda 4d etkisi yaratmaya çalışması... 6.Sinema denilen olayın artık bitmiş olması...Bu yıl hangi film sizi koltuğa yapıştırdı sorarım... 7.İMAX daha yeni izmire geldi oda çok uzakta gidip gelmesi şudur budur..nerdeyse rakı balık yeme masrafına gelmesi.. 8.Sinemada film oynarken haşır husur mısır ve kola sesleri eşliğinde duyulan rahatsızlık... 9.Bir türlü bitmeyen reklamlar yüzünden delirme noktasına gelinmesi... 10.Kafam kaldırmıyor arkadaş artık bütün bunları... 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2016 İhtiyarlık belirtilerinin hepsi sende var. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deniz Gecgel Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2016 sinemaya gitmemek için sebepler... 1.Büyük ve görsel efektli filmlerin 50 kişilik salonlarla son derece kötü kopyalarla gösterimi ve evimdeki ses sistemi kadar ses çıkmaması..artık görsellik ve ses önemli... 2.3d filmlerdeki gözlüklerin kalitesizliği ve gösterimde koyu gri bir görüntü nedeniyle.. 3.Büyük çaplı filmlerde çoğu ergenin bıdırbıdır yanımda konuşması filmi yanındakine anlatması... 4.Önümde oturan çoğu bayanın alışveriş sitelerine girip güya hava yapcam diye gözümü alan flaş etkisi... 5.Arkamdaki dingiinin filmin etkisiyle devamlı ayağını sallaması nedeniyle koltuğumda 4d etkisi yaratmaya çalışması... 6.Sinema denilen olayın artık bitmiş olması...Bu yıl hangi film sizi koltuğa yapıştırdı sorarım... 7.İMAX daha yeni izmire geldi oda çok uzakta gidip gelmesi şudur budur..nerdeyse rakı balık yeme masrafına gelmesi.. 8.Sinemada film oynarken haşır husur mısır ve kola sesleri eşliğinde duyulan rahatsızlık... 9.Bir türlü bitmeyen reklamlar yüzünden delirme noktasına gelinmesi... 10.Kafam kaldırmıyor arkadaş artık bütün bunları... Sırf 9.madde yüzünden sinemadan nefret eder oldum. Her film öncesi yarım saat reklam nedir arkadaş. Gidip makinisti dövesim geliyo Evimde o kadar reklam izlemiyorum ben. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2016 makinisti bulabilirseniz döversiniz..koca sinemayı bir makinist idare ediyor çoğu zaman.. konya da havadan yol var salonlar arası..adam oradan oraya koşturuyor @Deniz Gecgel 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2016 2 saat önce, Doğan Kurban said: İhtiyarlık belirtilerinin hepsi sende var. hah iyi olmuş ileti yazdığın birde senin gibi hulk gibi birinin oturması sonrası yaşanan boyun fıtığı ağrıları..... 21 dakika önce, Mehmet Demir said: makinisti bulabilirseniz döversiniz..koca sinemayı bir makinist idare ediyor çoğu zaman.. konya da havadan yol var salonlar arası..adam oradan oraya koşturuyor @Deniz Gecgel birde havalandırmaların çalışmaması sonrası içerisinin son derece sağlıksız olması bilhassa kışın yazın klimaların çalışmaması... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2016 Amerikan sinemasi dedigin sey eski yemekleri isitip isitip sofraya konmasindan baska birsey degil.. Iyice bunalttilar. Based on a true story olanlar biraz daha izlenebilir oluyor genelde... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2016 Hint filmleri dışında ilgimi çekmiyor. Hep ayni konuyu seviyorum fakir ve gururlu genç. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Dizi tavsiyesi basligi var miydi? Bulamadim ben ya da kör anima denk geldi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 13 saat önce, Alperen G. said: Amerikan sinemasi dedigin sey eski yemekleri isitip isitip sofraya konmasindan baska birsey degil.. Iyice bunalttilar. Based on a true story olanlar biraz daha izlenebilir oluyor genelde... Nerde o eski filmler... Barış Özcan'a bayılıyorum ya çok iyi analizleri var... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Nerde o eski filmler... Barış Özcan'a bayılıyorum ya çok iyi analizleri var... Adamin sesi cok enteresan. Dublaj gibi Bu arada Chris Nolan'in Batman serisi bambaskadir.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Şimdi, Alperen G. said: Adamin sesi cok enteresan. Dublaj gibi Bu arada Chris Nolan'in Batman serisi bambaskadir.. Nolan'ı tek geçerim bir çok konuda. C.Bale'ın oyunculuğu da çok iyi o seride tabi.. Adam belgesel yapımcısı, hikaye anlatıcısı, tasarımcı vs vs... Youtube kanalını zevkle takip ediyorum. İzlenilesi videoları var hep... Şunuda izlemeni öneririm bak @Alperen G. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Konuyu biraz baltalamis gibi olacak ama günün hatta yılın filmi olmaya aday. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Film degil de BBC yapimi Hunted diye bir dizi var. Oneririm.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 6 saat önce, Ahmet A. said: Nolan'ı tek geçerim bir çok konuda. C.Bale'ın oyunculuğu da çok iyi o seride tabi.. Adam belgesel yapımcısı, hikaye anlatıcısı, tasarımcı vs vs... Youtube kanalını zevkle takip ediyorum. İzlenilesi videoları var hep... Şunuda izlemeni öneririm bak @Alperen G. tanıştırdığın için çok teşekkürler Ahmetim çok yararlı oldu... Fakat star wars güç uyanıyor ruhsuz tam anlamıyla bir TV filmi gibi geldi bana...hiç heyecanlanmadım hiç te beğenmedim..Tabiki beğenenler vardır...Ancak bana yıllar sonra remake yapılan ve yapımı ucuza gelsin diye konuyu amatör oyuncularla çekilen B sınıfı bir film gibi geldi botokslu Harrison Fordun suratı bile anlamsız geldi..bence bazı şeylerin üstüne çıkamıyorsan asla yapmayacaksın...Lucas para için çocuk filmi yapmalarına izin vermemeliydi...Yazık oldu bence disneyin eğlencelik ama konunun ruhuna felsefesine hiç uymayan hatta ihanet edilen bir film olmuş... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap