Cihan Buğdaycı Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2012 PROJECT X 3 çılgın lise öğrencisi, kaybeden hallerinden kurtulmak ve 'biraz' eğlenmek için büyük bir doğum günü partisi düzenlerler. Fakat gece ilerledikçe yüzlerce kişi partiye akın edecek ve işler çığırından çıkacaktır ve bu arada gündüzden beri kayıtta olan kamerayı da ellerinden düşürmeyeceklerdir. Eglenceli bir film olaylar`in asama asama nasil cigrindan ciktigini gosteriyor Hangover`in yonetmeni cekmis NOT:18 yasindan buyuklere uygun bir film ailece izlemeyiniz erotik sahneler mevcuttur. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Bu aralar nedense aldığım filmler hep zaman kaybı çıkıyor. Dün akşam Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi'ni izledik.. Eşimle bu tarz filmler için kullandığımız kalıp "waste of time"... izlemeyin, izlettirmeyin.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Bu aralar nedense aldığım filmler hep zaman kaybı çıkıyor. Dün akşam Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi'ni izledik.. Eşimle bu tarz filmler için kullandığımız kalıp "waste of time"... izlemeyin, izlettirmeyin.. Alperen eşinle birlikte zevkle izleyeceğin bi film önereceğim, müsait olduğunuzda mutlaka izleyin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Alperen eşinle birlikte zevkle izleyeceğin bi film önereceğim, müsait olduğunuzda mutlaka izleyin Emin misin yaw.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 (düzenlendi) Alperen eşinle birlikte zevkle izleyeceğin bi film önereceğim, müsait olduğunuzda mutlaka izleyin ya bunu alacaktık son anda vazgeçtik.. alalım madem.. Haziran 7, 2012 Alperen G. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Emin misin yaw.. yeap , şahsen son zamanlarda izlediğim en güzel romantik komedi filmlerinden biriydi, konusu biraz farklı klasik romantik komedi değil... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Romantik mi ? alla alla 2 kere izledim son 10 dk hariç ve başta 5 dk hariç romantika görmedim paso aldatma ve yalan var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 (düzenlendi) Romantik mi ? alla alla 2 kere izledim son 10 dk hariç ve başta 5 dk hariç romantika görmedim paso aldatma ve yalan var Yahu kategorisi o, ben film romantik mi dedim alla alla dakikalarını bile ezberlemiş yav Haziran 7, 2012 Ahmet A. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Yahu kategorisi o, ben film romantik mi dedim alla alla dakikalarını bile ezberlemiş yav Film zevkli, aman içerden su alıp da gelsem bişey kaybetmem havası yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 sen su mu alıyon ben küçük su döküyom o olmaz mı......... :kop: :kop: :kop: 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Film zevkli, aman içerden su alıp da gelsem bişey kaybetmem havası yok Öylede bak adam iki gündür filmleri yarım bırakıyor Yengeye ayıp oluyor, şimdi bi hevesle oturuyorlar izleyemeden kapatıyorlar, yardımcı olmak babında bunu önerdim başyapıt olmadığı kesin Maksat Alperen'in işini görmek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Öylede bak adam iki gündür filmleri yarım bırakıyor Yengeye ayıp oluyor, şimdi bi hevesle oturuyorlar izleyemeden kapatıyorlar, yardımcı olmak babında bunu önerdim başyapıt olmadığı kesin Maksat Alperen'in işini görmek bunu yarım bırakmadık, belki birşey olur umuduyla izledik ama fıssss.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Alperen eşinle birlikte zevkle izleyeceğin bi film önereceğim, müsait olduğunuzda mutlaka izleyin Ahmetim bunu bende alıyorum şimdi .....eşime telefonla söyledim......tavsiyen üzerine.....olmadı yaşlılığımda bana bakmak zorunda kalırsın ona göre...peeeeeeee :P 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Ahmetim bunu bende alıyorum şimdi .....eşime telefonla söyledim......tavsiyen üzerine.....olmadı yaşlılığımda bana bakmak zorunda kalırsın ona göre...peeeeeeee :P pişman olmazsınız abi, eğlenceli filmdir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 karı çirkin...iki karamanın bir ara düşünce balonunu gördüm...ıyyyyy para almamış olmasam hayatta bu cadalozla oynamam yazıyordu... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap