Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Geçen hafta Mission Impossible serisini bitirdim komple.. En güzeli bariz şekilde 1.. 2 ve 3 boş beleş aksiyondan oluşuyor ama yine de izlenir, sıkmıyor.. 4 de güzel ama 1den sonra geliyor benim sıralamamda.. 4 zaten 1 den sonra gelir , diye iğrenç bir espri yapamışım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 4 n 1 k dermişim iğrenç espirine karşılık...Bobi nasıl... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 4 n 1 k dermişim iğrenç espirine karşılık...Bobi nasıl... abi geyik köşesi yapalım , burayı kirletiriz böyle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 var zaten... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 4 zaten 1 den sonra gelir , diye iğrenç bir espri yapamışım 4 n 1 k dermişim iğrenç espirine karşılık...Bobi nasıl... iğraaaaaaannnnnççç :muha: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
T.Mete Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Üşüttünüz forumu espirilerinizle sıcakta iyi geldi . iğraaaaaaannnnnççç :muha: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Üşüttünüz forumu espirilerinizle sıcakta iyi geldi . ben mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
T.Mete Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2012 tolga enteresanmış cidden aman yengeler görmesin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2012 (düzenlendi) Eveeeet, Star Wars serisini izlemeye başladım hayırlısıyla.. StarWars 4 ile başladım, yayınlanma sırasına göre izleyeceğim.. Neden bilmiyorum ama çok sıktı beni, ama sebat edip bitireceğim. bu kadar insan yanılıyor olamaz.. Ama yok beğenmezsem seri sonunda "Hay Anakin Skywalker" der arşivin derinliklerine koyarım seriyi, hiç acımam, gözünün yaşına bakmam.. Ha George Lucas gelir de, "ağğğğbiyyy nesini beğenmedin, söyle baştan çekeyim" derse belki fikrimi değiştirebilirim.. Temmuz 13, 2012 Alperen G. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2012 (düzenlendi) akşam güzel bir fransız çete filmi seyrettim geriye dönüşlerde yer alan eski citroen reno ve pj arabaları görmek çok güzeldi...günümüzdeki mafya arabaları ise Q7 bmw serileri Alfa Q lar almıştı güzelmiydi iyi bir seyirlik diyelim.....size tanıtımını yapayım... Bir Mafya Hikayesi (2011) Les Lyonnais Fakir bir çingene kampında büyüdükten sonra Edmond Vidal yani Momon, kökenlerine bitmek tükenmez saygı ve sadakat duyduğu aile duygusunu devam ettirmiştir. En önemlisi, kiraz çaldıkları için ilk hapishane hayatını onunla keşfettiği, Serge Suttel ile arkadaş kalmıştır. Onların ikiside kaçınılmaz olarak organize suça dahil oldular. Kurdukları ekip, Ganf Des Lyonnais, onları 1970'lerin en ünlü silahlı soyguncular yaptı. Onların karşı konulamaz yükselişi muhteşem bir tutuklama ile 1974 yılında sona erdi. Bugünse 60 larında olarak Mamon, hayatının bu bölümünü unutmak istiyor. O '' işinden '' emekli olunca huzuru bulmuştur. O eşi Janou, çocukları ve torunlarıyla ilgilenir ve onların hepsi açık görüşlü ve iyilik dolu basit ve evrensel değerleri olan bu adama büyük saygı duyarlar. Ama sonra, onun geçmişinde olduğunu göz ardı ettiği Serge Suttel, bu resmin için geri döner. http://www.youtube.com/watch?v=5BQWdSUotAE Temmuz 13, 2012 Tevfik Bardakçı tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 arkadaşlar fetih 1453 filmi nete düşmüştür...ramazanda vakit geçirmek ve izlemeyenler forumdaşlarımız için iyi bir seçim olduğunu düşünüyorum...iyi seyirler... online film linki... http://www.nowvideo.eu/video/290kv973l4yzv 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 HD 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 HD Tevfik abi ikidir film öneriyor ikiside tırt çıktı...sen önce izle senin yorumunuda alıp öyle izleyecem 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Tevfik abi ikidir film öneriyor ikiside tırt çıktı...sen önce izle senin yorumunuda alıp öyle izleyecem Fragmanını biliyordum, kral new york'a gidiyor bir şekilde çulsuz kalıyor felan.. ondan sonra herşey komikleşiyor.. izle bence.. bunun inmesine daha 45 dk var 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Eveeeet, Star Wars serisini izlemeye başladım hayırlısıyla.. StarWars 4 ile başladım, yayınlanma sırasına göre izleyeceğim.. Neden bilmiyorum ama çok sıktı beni, ama sebat edip bitireceğim. bu kadar insan yanılıyor olamaz.. Ama yok beğenmezsem seri sonunda "Hay Anakin Skywalker" der arşivin derinliklerine koyarım seriyi, hiç acımam, gözünün yaşına bakmam.. Ha George Lucas gelir de, "ağğğğbiyyy nesini beğenmedin, söyle baştan çekeyim" derse belki fikrimi değiştirebilirim.. Aha kaçırmışım ben bunu Alperen Episode 1-2-3 süper filmler.... 4-5-6 eski olduğu için daha sıkıcı.... Daha bitirmedin mi seriyi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap