Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Bad Ass (2012) Şehiriçi otobüsünde bir saldırı gerçekleşmiştir. Otobüste bulunan Vietnam gazisi, saldırganların elinden birini kurtarmasıyla kahraman ilan edilir. En iyi arkadaşının cinayete kurban gitmesi ve polisin olayı çözmeye yanaşmaması üzerine, harekete geçmeye karar verir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Titanların Öfkesi (2012) Wrath of the Titans Zeus'un oğlu yarı tanrı Perseus'un canavar Kraken'i kahramanca altetmesinin üzerinden 10 sene geçmiştir. Bir balıkçı olarak 10 yaşındaki oğlu Helius ile sessiz sakin bir hayat sürmektedir. Ancak titanlar ve tanrılar araasında savaş tekrar kıvılcımlarını göstermektedir. İnsanların bağlılıklarını azaltmaları ve tanrıların hapsedilmiş titanlar ve gaddar liderleri Kronos (Zeus, Hades ve Poseidon'un babası) hapisten kaçar. Kronos Zeus'u esir alır ve insanlığı tehdit etmeye başlar. Bu durumda iş insanlığı daha önce de kurtarmış olan Perseus'e düşer.. http://www.youtube.com/watch?v=WBkVjbkRW8A 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 Bir belgesel, çocukluğumun Istanbul'u, yaklaşık 50 sene öncesi, 1964... Nereden nereye! Ayrıca meraklılarına burada fazlası var: http://www.biristanbulhayali.com/category/eski-istanbul-videolari Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Filmin Özeti: 1930'ların İtalya'sında Guido adındaki tasasız, kaygısız bir Yahudi kitapçı yakın bir şehirdeki güzel kadına kur yapıp onunla evlenerek bir peri masalı başlatır. Guido ve karısının bir oğulları olur ve İtalya'yı Alman güçleri istila edene kadar birlikte mutluluk içinde yaşarlar. Ailesini bir arada tutabilmek ve oğlunun Yahudi toplama kamplarının dehşetinden elinden geldiğince uzak tutmak çabası ile Guida bu yıkımı bir oyun gibi gösterir. Bu oyunun kazanma ödülü ise bir tanktır... Dün ikinci kez gözlerimizi yaşartmıştır bu film. İlk izlediğimde filmin ilk yarısı çok saçma gelmişti böyle bi filmi nasıl beğenir insanlar demiştim. Meğerse yine yanılmışım..... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 dün bende....yemende somon avlamak adlı filmi izledim gece...fena degildi emily blunt için izlenebilir... aksyion içinde clearskin var..sanırım baştaki SW focus III idi...maceraseverlere...tavsiye ederim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 dün bende....yemende somon avlamak adlı filmi izledim gece...fena degildi emily blunt için izlenebilir... aksyion içinde clearskin var..sanırım baştaki SW focus III idi...maceraseverlere...tavsiye ederim... Salmon Fishing in the Yemen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Yabancı ismi yok mu ? salmon fishing in the yemen... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 (düzenlendi) Geçenlerde Tinker Tailor Soldier Spy isimli filmi izlemeye çalıştım. 1 saat kadar sabrettim (o da Gary Oldman'ın hatrına) ama içim şişti yeminle.. ha bişi oldu ha bişi olacak derken, ne idüğü belirsiz durağan komplolar eşliğinde bunalarak kapattım.. O değil de Star Wars serisini izleyeceğim 4-5-6-1-2-3 şeklinde ama bir türlü fırsat bulup başlayamadım.. Temmuz 6, 2012 Alperen G. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 salmon fishing in the yemen... up up Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 (düzenlendi) Geçenlerde Tinker Tailor Soldier Spy isimli filmi izlemeye çalıştım. 1 saat kadar sabrettim (o da Gary Oldman'ın hatrına) ama içim şişti yeminle.. ha bişi oldu ha bişi olacak derken, ne idüğü belirsiz durağan komplolar eşliğinde bunalarak kapattım.. O değil de Star Wars serisini izleyeceğim 4-5-6-1-2-3 şeklinde ama bir türlü fırsat bulup başlayamadım.. izle izle bırakamazsın başlayınca bitiyor hemen evde imperial march eşliğinde yürüyordum 2-3 gün boyunca Temmuz 6, 2012 Ahmet A. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Geçen hafta Mission Impossible serisini bitirdim komple.. En güzeli bariz şekilde 1.. 2 ve 3 boş beleş aksiyondan oluşuyor ama yine de izlenir, sıkmıyor.. 4 de güzel ama 1den sonra geliyor benim sıralamamda.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 emily bluntta ne hatun be kardeşim....yüzüne bak bak doy... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
T.Mete Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Klasik ince yüzlü ,kemikli ,ingiliz hatunu işte abi ya neresi değişik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Klasik ince yüzlü ,kemikli ,ingiliz hatunu işte abi ya neresi değişik Tonay kardeş grays anatomy yap demedik sana sağlıkcısın diye.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Klasik ince yüzlü ,kemikli ,ingiliz hatunu işte abi ya neresi değişik değişik hatunn dediğin böyle olacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap