Coşkun Avcu Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2013 Efektleri seviyosanız bu filmi 3D izlemenizi tavsiye ederim... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
önder Başböyük Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2013 Tom hanks in son filmi Captain Philipp tavsiye ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2013 İlgili başlık burası ile birleştirilmiştir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Coşkun Avcu Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2013 İlgili başlık burası ile birleştirilmiştir. Teşekkürler Yakup...Bu başlığı görmemişim. Tom hanks in son filmi Captain Philipp tavsiye ederim İkisi arasında bunu tercih ettim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
önder Başböyük Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Nasildi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Coşkun Avcu Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Nasildi? Efektler ön planda olduğu için beğendim. Konu oldukça basit. Görsel açıdan gayet güzeldi. Bu amaçla yapılmış zaten. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Gravity kesinlikle 3D izlenmesi gereken bir film.. hatta imkaniniz varsa mutlaka IMAX izleyin.. Coskun arkadasimizin dedigi gibi konu cok kompleks degil ama goruntuler muhtesem.. 90dklik cok uzun olmayan bir film.. Yalniz film sirasinda biraz mide bulantisi hissedilebilir, yan etkisi var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 (düzenlendi) geçen hafta riddick e gittim. eskileri kadar iyi değildi. Ekim 29, 2013 Mehmet Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2013 Merhabalar, Breaking bad' in sezonları kimlerde var acaba Ankara'da olan arkadaşlarda varsa harddiskim ile gelebilirim. İyi akşamlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Coşkun Avcu Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 (düzenlendi) Düğün-Dernek tavsiye edilir... sinemadan gülerek çıkmak için sebebiniz olur... Aralık 10, 2013 Coşkun Avcu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2013 Düğün-Dernek tavsiye edilir... sinemadan gülerek çıkmak için sebebiniz olur... İşler güçler dizisinin hatrına gittim ama çok pişmanım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2013 İşler güçler dizisinin hatrına gittim ama çok pişmanım Neden abi ? yarın gidicem de Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Dilek Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2013 çok fena 5.9 vermişler bence 8i kafadan hak eden bir flimdir. bilimkurguda dip yapmışlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Coşkun Avcu Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2013 Neden abi ? yarın gidicem de Komedi için yapılmış filmlerde konu bütünlüğü aramak bence gereksiz. Ancak şartlanıp da giderseniz, umduğunuz kadar espri bulamayabilirsiniz. Ama şuna katılırım... İşler-güçlerde kullanılan efektler, diyaloglara daha sık yer verilmesi filmi biraz geride bırakmış olabilir.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2013 çok fena 5.9 vermişler bence 8i kafadan hak eden bir flimdir. bilimkurguda dip yapmışlar. Yanlayan savas gemisi gordum bu filmde, daha da gam yemem... ama yine de fena bi film degildi, kafa yormayan, cerezlik,. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap