Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 Komedi için yapılmış filmlerde konu bütünlüğü aramak bence gereksiz. Ancak şartlanıp da giderseniz, umduğunuz kadar espri bulamayabilirsiniz. Ama şuna katılırım... İşler-güçlerde kullanılan efektler, diyaloglara daha sık yer verilmesi filmi biraz geride bırakmış olabilir.. Bilindik şeyler diyorsunuz yani. Yarın gidip görmek lazım ama ben gidip kahkahalar atmaya şartladım kendimi inşallahta öyle olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 Neden abi ? yarın gidicem de İşler güçlere çok gülüyordum ve zekice espirier vardı ama bu film zoraki güldürme adına yapılmış bir film, bu benim kendi düşüncem tabi, belki gülme yeteneğimi kaybetmiş olabilirim. iyi akşamlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 İşler güçlere çok gülüyordum ve zekice espirier vardı ama bu film zoraki güldürme adına yapılmış bir film, bu benim kendi düşüncem tabi, belki gülme yeteneğimi kaybetmiş olabilirim. iyi akşamlar Bugün gittim de beklediğim gibi çok kahkaha atamadım. Sadece hayvanla ilgili olan espride baya karnıma ağrı girdi gerisi normaldi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 Yarın bende gidecem bir aksilik çıkmazsa bakalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2013 Hobbit fevkaledenin fevkinde bir film olmuş. Biraz uzun sürüyor, 3 saat civarı ancak 3 gram sıkılmadım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2013 Hobbit fevkaledenin fevkinde bir film olmuş. Biraz uzun sürüyor, 3 saat civarı ancak 3 gram sıkılmadım. Biz de bugun gitmeyi dusunuyorduk ama gec oldu sanirim, haftaya artik... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2013 Biz de bugun gitmeyi dusunuyorduk ama gec oldu sanirim, haftaya artik...Biz dün gece Ankamall IMAX'e 00:20 seansına gittik. Onda bile sadece en ön iki sırada yer kalmıştı biz vardığımızda. Önceden internetten bileti aldığımız çok iyi olmuş.Gecenin 4'ünde eve döndük Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2013 Merakla Türkçe Düblajını haftalarca bekledik izleyince hayal kırıklığı yarattı.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2013 Biz dün gece Ankamall IMAX'e 00:20 seansına gittik. Onda bile sadece en ön iki sırada yer kalmıştı biz vardığımızda. Önceden internetten bileti aldığımız çok iyi olmuş. Gecenin 4'ünde eve döndük O zaman kesin haftaya gideriz zaten.. ya da haftaici birgun.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 Son dönem seyrettiklerim Pasifik Rim. Boş vakit varsa çerez Beyaz Saray Düştü. Boş vakit varsa çerez Volverine. Çerez gene fena değil işte. Gravity çok güzelmiş. Listeye aldım. Bu Amerikan filmleri artık sadece çerez sınıfına giriyor galiba. Akşam yapacak daha iyi bir şey yoksa boş vakit doldurup televizyon karşısında uyumak için ideal filmler. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 Gravity çok güzelmiş. Listeye aldım. 3D izlenmeyecekse, övülen kadar tat alamama ihtimalin var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 Merakla Türkçe Düblajını haftalarca bekledik izleyince hayal kırıklığı yarattı.. Ben bunu aşırı beğenmiştim pc de izledim hd olarak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Dilek Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2013 Son dönem seyrettiklerim Pasifik Rim. Boş vakit varsa çerez Beyaz Saray Düştü. Boş vakit varsa çerez Volverine. Çerez gene fena değil işte. Gravity çok güzelmiş. Listeye aldım. Bu Amerikan filmleri artık sadece çerez sınıfına giriyor galiba. Akşam yapacak daha iyi bir şey yoksa boş vakit doldurup televizyon karşısında uyumak için ideal filmler. wolverine i ben beğendim. gravity sinemada izlencek bir film bence.. hiç x men izlememiştim hep duyuyordum baştan bütün seriyi izledim.. ilk 2 film görüntü ve malzemeler çok basitti. wolverinede artık 2013ün teknolojisi iyidi yani en azından loaganın pençeleri sallanmıyor 2014te mayısta x men vizyona girecek.. hep aynı kafa abd donanması abd askeri abd ajanı abd nükleer bombası vss.. bunca yıl iyiki x meni izlememişim oturup heyecanla 2 gün arayla tüm seriyi izledim Günün Filmi- bu arada x menin ceketi ebayda 44 dolar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2014 1976-1977 yılları gerçekleşen Nıkı LAUNDA ve James HAUNT un formula 1 deki kapışmalarını anlatıyor..Özellikle Cem abi ve Ogün nün izlemelerini tavsiye ederim.. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2014 (düzenlendi) İzlediğim 2. Rus filmini bugün sıkıntıdan izledim. Konu basit ama akıcı. Efektler beklenmeyecek kadar iyi. Canınız çok sıkıldıysa 120 dakika sıkıntınızı bir nebze olsun alır. Ocak 1, 2014 Kutluhan A. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap