Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 Çok etkilendim abi o yüzden bi an öyle yazdım ama çok etkileyici bir film ve son sahne mükemmeldi Beğenmezsem bilet paramı alırım haa .. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 çok etkileyici bir film ve son sahne mükemmeldi Bende gitmeyi düşünüyorum dur bakalım ilk fırsatta. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 Ankaralı arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim: Şevkat Yerimdar... Kendi kendime gülmekten öldüm. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 Bende 17:00 seansina gittim Need for Speedin, Butun oyunlarini oynadim, Mustang aşığıyım ve film tam kafamda canlandirdigim gibi olmuş. Asil yaris sahnesinin oyundakinden farki yoktu (hot pursuit). Ve film genelinde oynayan varsa bilir NFS: Run oyunundan alinmis konusu. Son sahneyi lanet olsunki sans eseri internette gorup izlemistim, keske izlemeseydim dedim ya kesinlikle çok sasirirdim ama izlemis bulundum iste Fast&Furiosun artik silahli polisiyeye dondugu bu zamanlarda guzel geldi bu film, tavsiye ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 Biraz iddiali bir laf olmus sanki Zahid'im..19 yaşında bir kardeşimizin daha hayatında izleyeceği ne filmler var...Edit Zahid U. :" 19 yaşıma kadarki hayatımda izlediğim en iyi film." Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 19 yaşında bir kardeşimizin daha hayatında izleyeceği ne filmler var... Edit Zahid U. :" 19 yaşıma kadarki hayatımda izlediğim en iyi film." Çok beğendim ve öyle olduğunu düşünüyorum hala. Beğeni de öznel olduğu için düzeltme yapmaya gerek yok bence. Bende 17:00 seansina gittim Need for Speedin, Butun oyunlarini oynadim, Mustang aşığıyım ve film tam kafamda canlandirdigim gibi olmuş. Asil yaris sahnesinin oyundakinden farki yoktu (hot pursuit). Ve film genelinde oynayan varsa bilir NFS: Run oyunundan alinmis konusu. Son sahneyi lanet olsunki sans eseri internette gorup izlemistim, keske izlemeseydim dedim ya kesinlikle çok sasirirdim ama izlemis bulundum iste Fast&Furiosun artik silahli polisiyeye dondugu bu zamanlarda guzel geldi bu film, tavsiye ederim 3 boyutlu izledik son sahnede koltukların üstünden uçasım geldi o kırmızıya 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 3 boyutlu izledik son sahnede koltukların üstünden uçasım geldi o kırmızıya Aman amaan Yalniz gram 3D degildi he film, hic sevmiyorum sinemada 3D hem karartiyor gozluk yuzunden hemde normal yani goruntu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 Kızma Zahid kardeş,seni desteklemek için öyle dedim. Daha 19 yaşındasın ve hayatında izlediğin en güzel film olması çok normal. Belki de 1 gün sonra başka bir film için "hayatımda izlediğim en güzel film" tabirini kullanacaksın. Senin yaşında ben de pek çok şeye hayatımın en güzel şeyi diyordum. Bu çok insani bir refleks. Hayat çok uzun... Alperen G. seni harcamasın diye öyle söylemiştim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 Aman amaan Yalniz gram 3D degildi he film, hic sevmiyorum sinemada 3D hem karartiyor gozluk yuzunden hemde normal yani goruntu Ben ilk defa 3d olarak izledim bi sahnede araba bana çarptı gibi hissettim birazda beni o yüzden çok etkiledi film Kızma Zahid kardeş,seni desteklemek için öyle dedim. Daha 19 yaşındasın ve hayatında izlediğin en güzel film olması çok normal. Belki de 1 gün sonra başka bir film için "hayatımda izlediğim en güzel film" tabirini kullanacaksın. Senin yaşında ben de pek çok şeye hayatımın en güzel şeyi diyordum. Bu çok insani bir refleks. Hayat çok uzun... Alperen G. seni harcamasın diye öyle söylemiştim. Estağfirullah hocam. Ben aslında bilerek kullandım o tabiri ne kadar beğendiğimi belli etmek için gitmek isteyenlere bir fikir olsun diye. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 Ben ilk defa 3d olarak izledim bi sahnede araba bana çarptı gibi hissettim birazda beni o yüzden çok etkiledi film Estağfirullah hocam. Ben aslında bilerek kullandım o tabiri ne kadar beğendiğimi belli etmek için gitmek isteyenlere bir fikir olsun diye. İlk 3D filmin miydi ?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 İlk 3D filmin miydi ?? Evet ilk defa 3D olarak izledim bir filmi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 Evet ilk defa 3D olarak izledim bir filmi Bu 3D falan degil Zahid ya Avatari izlicektin sen IMAXde off Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 Bu 3D falan degil Zahid ya Avatari izlicektin sen IMAXde off Ne 3d filmler izledim hepsi yalandi.. Gravity suana kadar 3d'nin hakkini veren tek filmdi bence.. konu vasat ama sahneler gorsel solen resmen.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 Bu 3D falan degil Zahid ya Avatari izlicektin sen IMAXde off O konuda cahilim abi zaten sinemaya da 3 ayda bir giderim genelde senin dediğini izleme şansım var mı peki IMAX de Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 3D de son durak 5 te iyiydi bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap