Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Günün filmi

Tevfik

Önerilen Mesajlar

Bende 17:00 seansina gittim Need for Speedin,

Butun oyunlarini oynadim, Mustang aşığıyım :) ve film tam kafamda canlandirdigim gibi olmuş. Asil yaris sahnesinin oyundakinden farki yoktu (hot pursuit). Ve film genelinde oynayan varsa bilir NFS: Run oyunundan alinmis konusu.

Son sahneyi lanet olsunki sans eseri internette gorup izlemistim, keske izlemeseydim dedim ya :D kesinlikle çok sasirirdim ama izlemis bulundum iste :)

Fast&Furiosun artik silahli polisiyeye dondugu bu zamanlarda guzel geldi bu film, tavsiye ederim :yeah:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

19 yaşında bir kardeşimizin daha hayatında izleyeceği ne filmler var...

Edit Zahid U. :" 19 yaşıma kadarki hayatımda izlediğim en iyi film."

Çok beğendim ve öyle olduğunu düşünüyorum hala. Beğeni de öznel olduğu için düzeltme yapmaya gerek yok bence.

Bende 17:00 seansina gittim Need for Speedin,

Butun oyunlarini oynadim, Mustang aşığıyım :) ve film tam kafamda canlandirdigim gibi olmuş. Asil yaris sahnesinin oyundakinden farki yoktu (hot pursuit). Ve film genelinde oynayan varsa bilir NFS: Run oyunundan alinmis konusu.

Son sahneyi lanet olsunki sans eseri internette gorup izlemistim, keske izlemeseydim dedim ya :D kesinlikle çok sasirirdim ama izlemis bulundum iste :)

Fast&Furiosun artik silahli polisiyeye dondugu bu zamanlarda guzel geldi bu film, tavsiye ederim :yeah:

3 boyutlu izledik son sahnede koltukların üstünden uçasım geldi o kırmızıya :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Kızma Zahid kardeş,seni desteklemek için öyle dedim.

Daha 19 yaşındasın ve hayatında izlediğin en güzel film olması çok normal.

Belki de 1 gün sonra başka bir film için "hayatımda izlediğim en güzel film" tabirini kullanacaksın.

Senin yaşında ben de pek çok şeye hayatımın en güzel şeyi diyordum. Bu çok insani bir refleks.

Hayat çok uzun...

Alperen G. seni harcamasın diye öyle söylemiştim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Aman amaan :)

Yalniz gram 3D degildi he film, hic sevmiyorum sinemada 3D hem karartiyor gozluk yuzunden hemde normal yani goruntu

Ben ilk defa 3d olarak izledim bi sahnede araba bana çarptı gibi hissettim birazda beni o yüzden çok etkiledi film :)

Kızma Zahid kardeş,seni desteklemek için öyle dedim.

Daha 19 yaşındasın ve hayatında izlediğin en güzel film olması çok normal.

Belki de 1 gün sonra başka bir film için "hayatımda izlediğim en güzel film" tabirini kullanacaksın.

Senin yaşında ben de pek çok şeye hayatımın en güzel şeyi diyordum. Bu çok insani bir refleks.

Hayat çok uzun...

Alperen G. seni harcamasın diye öyle söylemiştim.

Estağfirullah hocam. Ben aslında bilerek kullandım o tabiri ne kadar beğendiğimi belli etmek için gitmek isteyenlere bir fikir olsun diye.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben ilk defa 3d olarak izledim bi sahnede araba bana çarptı gibi hissettim birazda beni o yüzden çok etkiledi film :)

Estağfirullah hocam. Ben aslında bilerek kullandım o tabiri ne kadar beğendiğimi belli etmek için gitmek isteyenlere bir fikir olsun diye.

İlk 3D filmin miydi ??
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.