Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Dün Lucy'i izledim.. Darwinizm'le baslayip Hallac-ı Mansur'un "En'el Hak" felsefesiyle bitirdi... Enteresan bir film.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Dün Lucy'i izledim.. Darwinizm'le baslayip Hallac-ı Mansur'un "En'el Hak" felsefesiyle bitirdi... Enteresan bir film.. Ben de izledim güzeldi. Ama harika diyemedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Dün Lucy'i izledim.. Darwinizm'le baslayip Hallac-ı Mansur'un "En'el Hak" felsefesiyle bitirdi... Enteresan bir film.. Filmin sonunda "Bu film şirke götürür" dedim gittim iki rekat namaz kıldım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Filmin sonunda "Bu film şirke götürür" dedim gittim iki rekat namaz kıldım Ben tam aksini dusunuyorum bro.. Kuran'da pekcok yerde dendigi gibi " Elbette bunda derin düşünenler için bir ibret vardır." Tevhid inancina cok yakin bir felsefeyle islenmis film.. Matrix'te de benzer bir durum vardi.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Ben tam aksini dusunuyorum bro.. Kuran'da pekcok yerde dendigi gibi " Elbette bunda derin düşünenler için bir ibret vardır." Tevhid inancina cok yakin bir felsefeyle islenmis film.. Matrix'te de benzer bir durum vardi.. Olaya çift yönlü baktım elbette ancak çok bıçak sırtı bir konu yada daha dogru bir ifadeyle arada cok ince bir çizgi var. Tehlikeli sular yani Olumlu etkilenenlerin olabilecegi gibi olumsuz etkilenende olacaktır. ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Ben başka Lucy mi izledim la nasıl bağlandınız oralara. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2014 (düzenlendi) An itibariyle avatar damı izlemeyek [emoji12] [emoji12] [emoji12] Aralık 13, 2014 Mete Turfan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Chef diye bi film izledim az once.. Fena degil, izlenir.. Izlerken acikabilirsiniz ama Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Chef diye bi film izledim az once.. Fena degil, izlenir.. Izlerken acikabilirsiniz ama Desene tam bizlik. Zaten pek iştahımız olmuyor genelde. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Evet an itibariyle Predestination isimli filmi izledim ve bitirdim.. Pekcok kisi tarafindan "mutlaka izle harika bir film" diye anlatildi... Spoiler vermeden soyle anlatayim; zaman yolculugu ve uzay-zaman devamliligi teorisinin dibini gorup agzini burnunu kirmislar... Ayrica ortalarina varmadan da sonu tahmin edilebilir hale gelmeye basliyor.. Guzel fakat abartilacak bir film degil... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2015 Grinin Elli Tonu... gittik gördük...bir numara yok romanı daha iyiydi....konuyu perdeden insanlara geçirememişler...zaten salonda paso genç kız vardı...erkekler yoktu nedense...spolier vermek gerekirse zengin bir lavuk var...adam çok zengin ama R8 e biniyo nedense gitlan bir lamborgini Gallataro al ne biliyim Ferrari al..yok işte neyse stajyer bir kız geliyor kafayı ona takıyo sonra bir sözleşme imzalatıyor tabiki ince ayarlar karınca duası gibi kız okumadan imzalayınca amuda kalkma,ters parenda gibi tekniklerle omlet nasıl yapılırı anlatıyor..kızda yapamayınca poposunu bir güzel dövüyor kız ağlıyo sonra ankaranın dikmeni bir daha yanına gelirsem öp beni diyo....kız gidiyor oğlanda ben nerde yanlış yaptım diyo...paranızda çöpe gidiyor...oturun evinizde napcanız gidip...2 saat bayılacanız banada teşekkür edin...sizi iki kişi olsanız 50 kâğıttan kurtardım... 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2015 Grinin Elli Tonu... gittik gördük...bir numara yok romanı daha iyiydi....konuyu perdeden insanlara geçirememişler...zaten salonda paso genç kız vardı...erkekler yoktu nedense...spolier vermek gerekirse zengin bir lavuk var...adam çok zengin ama R8 e biniyo nedense gitlan bir lamborgini Gallataro al ne biliyim Ferrari al..yok işte neyse stajyer bir kız geliyor kafayı ona takıyo sonra bir sözleşme imzalatıyor tabiki ince ayarlar karınca duası gibi kız okumadan imzalayınca amuda kalkma,ters parenda gibi tekniklerle omlet nasıl yapılırı anlatıyor..kızda yapamayınca poposunu bir güzel dövüyor kız ağlıyo sonra ankaranın dikmeni bir daha yanına gelirsem öp beni diyo....kız gidiyor oğlanda ben nerde yanlış yaptım diyo...paranızda çöpe gidiyor...oturun evinizde napcanız gidip...2 saat bayılacanız banada teşekkür edin...sizi iki kişi olsanız 50 kâğıttan kurtardım... Geçen yemek yiyelim diye avmye gittik. Burgerkinge kadar sıra var. Ben onu burger sırası sanıyorum meğer taa içerden sinemadan oraya kadar kuyruk varmış. Bu filme girmek için genelde 30 lu yaşlarda bayanlar vardı sırada Şimdi anlaşıldı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2015 Zamanında ihtiyar buralardayken bi film öner de izleyelim demiştim... Söylediği filmin yarısında uyudum film açlık oyunlarıydı... Film popüler oldu sonra 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Zamanında ihtiyar buralardayken bi film öner de izleyelim demiştim... Söylediği filmin yarısında uyudum film açlık oyunlarıydı... Film popüler oldu sonra ulen sizede yaranılmaz best sellers bir romanın filmini övmüşüm anlamamışsın benim mi suç....alla alla..(bencede tırt dı ileri alma tuşu keşke sinemadada olsa diye düşünürüm.) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Filmi bilmem de izlemediyseniz en acil tarafindan Sherlock dizisini izleyin derim. Epi topu 9 bolum zaten.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap