Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Filmi bilmem de izlemediyseniz en acil tarafindan Sherlock dizisini izleyin derim. Epi topu 9 bolum zaten.. Ohoo ne zamandır yenisini bekliyoz.. Daha da beklicez.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Ohoo ne zamandır yenisini bekliyoz.. Daha da beklicez.. 1 sene daha var... Ben zaten izlemeyenlere didim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 1 sene daha var... Ben zaten izlemeyenlere didim.. 2 sene var.. yeni bölümler 2017 de.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 1 sene daha var... Ben zaten izlemeyenlere didim.. İzleyenler başka ne izlesin? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin U. Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Benzer degil ama, Vikings izlesin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Benzer degil ama, Vikings izlesin onun da yeni sezonu başlayacak...takipteyiz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Dizi önerileri diye ayrı başlık açın yoksa ben 40 tane dizi yazarım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Dizi önerileri diye ayrı başlık açın yoksa ben 40 tane dizi yazarım.. İhtiyar açsın... Bu başlığı da o açmış... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 İhtiyar açsın... Bu başlığı da o açmış... Aman sana bişey bulaşmasın bişeyin de ucundan tut 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Hahaha...helal Ramazan kardeş doğru teşhis..... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Aman sana bişey bulaşmasın bişeyin de ucundan tut Bilmezin kolu başı ağrımazmış... Ben bilmem olum öyle şeyleri 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 2 sene var.. yeni bölümler 2017 de.. Imdb 2016 diyor.. İzleyenler başka ne izlesin? Alias... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Imdb 2016 diyor.. Alias... Resmi açıklama değil sanırımda birinin Twitlerinden çıkarmışlardı sanırım, ekşide yazıyordu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Resmi açıklama değil sanırımda birinin Twitlerinden çıkarmışlardı sanırım, ekşide yazıyordu. [emoji33] [emoji33] [emoji33] [emoji33] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 [emoji33] [emoji33] [emoji33] [emoji33] Millet solda başlığı görünce fragman filan var sanıp gitmiş sövüyolardı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap