Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 bir daha izlemem.. bir izlemelik bir filmdi, ben alacağımı aldım Tamam tamam kızma evrim yok Raad ol Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 @Servet Özkan, ya olursa olsun banane.. raadım merak etme 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 jupiter yükseliyor filmindede çok görsel efekt falan çok hızlı hareketler falan The Wachowskis kardeşlerin elinden çıkma yine insanlığın oluşumu falan biz nerdeyiz kim getirdi şudur budur enerjimizi kullanıyorlar muhabbeti var ama hiç sevmedim filmi birdaha da sinemaya gitmedim en son gittiğim film olarak kaldı şu ana kadar...ama yinede bilimkurgu adına seyredilebilir...mila kunis denen yerden bitme sıradan bir kızın neresine ölüp bitiyorlar hiç anlamam...erkekte channing tatum her filmde olmasa olmaz bu filmde ise şebek gibi yani...garip olmuş ha fanatikler seyredilebilir ama..Matrixle çıtayı aşıp bulut atlası ve sonrasında hep çöküş yaşadı bu yönetmen kardeşler sonunda biri erkeklikten feragat edip kadın oldu yırttı.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2015 Film güzeldi, tavsiyedir. Casus Köprüsü 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
testuser Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2015 Ben de dün nihayet marslı'yı izleme fırsatı buldum. Filmin bir kısmında uyumuş olsam da hala izlememiş olan varsa izlemesini tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2015 Filme dün gittik. 1. sini çok fazla beğenmemiştim, Çalgı Çengi'den sonra biraz hayal kırıklığı olmuştu ama bu defa olmuş. Bayağı güldürdü bizi. Tavsiye ederim. 10/8 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turhan Onat Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2015 Dün akşam seyredip oldukça etkilendiğim film. YOUTH Bana göre bir başyapıt. Baş rolde Michael Caine olduğunu söylemem yeter. http://www.imdb.com/title/tt3312830/ 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2016 (düzenlendi) Dün izledim, çok etkileyici. İnsanların geçmiş ve geleceğini görebilme yeteneğiniz olsa ne yapardınız ? Ağır bir yük olurdu, her insan bu yükü kaldıramazdı herhalde. Zaten Antony Hopkins'e bu tür roller çok yakışıyor. İzlemeye değer. Ocak 12, 2016 Hakan Saraylı tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2016 Film degil ama The X-Files'in yeni bolumlerine basladi. E03 haric simdilik iyi gidiyor.. Bu arada Ford diziye saglam destek vermis. Hem Dana Scully hem de Fox Mulder, Ford Explorer Platinum kullaniyorlar. Hem de gozumuze sokula sokula. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2016 7 dakika önce, Alperen G. said: Explorer Platinum Efsane bu model Ama 2 isofix var 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2016 Efsane bu model [emoji3] Ama 2 isofix var [emoji14] Yapma yaaaa... Tam da yarin siparis vereyim diyordum.. Olmadi ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2016 Şimdi, Alperen G. said: Yapma yaaaa... Tam da yarin siparis vereyim diyordum.. Olmadi ... Platinum almazsın canım diğer üst donanım 3'tür Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2016 Platinum almazsın canım diğer üst donanım 3'tür [emoji14] O zaman olur [emoji12] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2016 22 Bullets - Ölümsüz. Marsilya'da mafya savaşları, 22 kurşun yiyip ölmeyen adam. Jean Reno filmi 2010. Bu Fransızlar araba kovalamaca sahnelerini seviyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 O film süper abi cidden. Reno kelimesi geçince tek sevdiğim isimdir kendisi. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap