Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 iyide Ahmet Titanları langırt masası gibi yapmışlar...ilk mitolojik langırtı icat etmişler bu filmden... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 iyide Ahmet Titanları langırt masası gibi yapmışlar...ilk mitolojik langırtı icat etmişler bu filmden... Aynen abi. bide madem bu titanlar pislik adamlar alsana hepsinin canını, fantezi olsun diye ne gerek var langırttırtlatmaya 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 The Avengers Demin tlfn aldım akşama bu filme gidiyormuşuz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 The Avengers Demin tlfn aldım akşama bu filme gidiyormuşuz 3D mi normal mi? gerçi her türlü izlenir o ayrı mesele.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 Alperen cengo ankamalldaki imax ekranına hayran kalmış ya.. izmirde yok anısını satiyim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 3D mi normal mi? gerçi her türlü izlenir o ayrı mesele.. Triidiii 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 The Avengers Dün filmimizi gitik 3d izledik, Keşke film dublaj olmasaymış orjinal dilde dvdsi çıkınca mutlaka tekrar izleyeceğim. Film efekt ve kurgu olarak iyiydi ama bi Star Wars değil... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 The Avengers Dün filmimizi gitik 3d izledik, Keşke film dublaj olmasaymış orjinal dilde dvdsi çıkınca mutlaka tekrar izleyeceğim. Film efekt ve kurgu olarak iyiydi ama bi Star Wars değil... Dublajsız'ı da var ama sanırım orada sunulmamış..Güzel filmdi, 3d olmasa da olur ama Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 (düzenlendi) Dublajsız'ı da var ama sanırım orada sunulmamış..Güzel filmdi, 3d olmasa da olur ama Aynen katılıyorum 3d olmasa daha ii olacakta seyir zevki açısından. Zaten 3d diye dandik gözlüklerle izliyoruz. Evde samsung d6000 serisi 3d led tv var onun 3d si sinemadakine 10 basar... O yüzden bekliyorum orjinal dvd'yi. Bide Diyarbakırın en büyük eksiği Cinebonus gibi sinemaların olmayışı. Cinemall var, Prestige falan var ama dandik geliyor onlarda... Film herşeye rağmen eğlenceliydi, sürükleyiciydi... Mayıs 9, 2012 Ahmet A. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Alperen cengo ankamalldaki imax ekranına hayran kalmış ya.. izmirde yok anısını satiyim... abi o ekran filan değil ya.. berlin duvarı gibi bişi.. ucu bucağı yok ben de çok beğeniyorum.. gerçekten cam gibi görüntüler.. avengers'a gidicez biz de.. imax salonunda.. The Avengers Dün filmimizi gitik 3d izledik, Keşke film dublaj olmasaymış orjinal dilde dvdsi çıkınca mutlaka tekrar izleyeceğim. Film efekt ve kurgu olarak iyiydi ama bi Star Wars değil... oooooh shit... dublaj olması fena olmuş.. en gıcık olduğum şey... bu arada star wars serisinde hiçbir filmi izlmediğimi belirtir, saygılarımı sunarım.. (DVD'lerini alıcam ama) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 bu arada star wars serisinde hiçbir filmi izlmediğimi belirtir, saygılarımı sunarım.. (DVD'lerini alıcam ama) Alperen inanamıyorum.... Starwars ... Bence en kısa zamanda izlemelisin, Küçüklüğümden beri izlerdim.. En son 4-5 ay önce eşimle oturduk star wars günü yaptık o'da izlememişti hiç... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Alperen inanamıyorum.... Starwars ... Bence en kısa zamanda izlemelisin, Küçüklüğümden beri izlerdim.. En son 4-5 ay önce eşimle oturduk star wars günü yaptık o'da izlememişti hiç... ya vallahi izlemedim.. hiç de merak etmedim, hatta insanların star wars çılgınlığına da anlam veremedim.. bende böyle bi huy var.. eğer birşey inanılmaz ilgi görüyorsa bende o şeye karşı antipati oluşuyor.. sonra o çılgınlık bitip biraz ortalık sakinleşince bu sefer ilgi göstermeye başlıyorum.. dediğim gibi dvd'lerini alacağım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 [media=]http://youtu.be/YGAtVaeCnlY Serinin en sevdiğim filmi Daha çılgınlık boyutuna varmadı bende sadece en sevdiğim film Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 bu arada serinin tam sıralaması nedir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 bu arada serinin tam sıralaması nedir? Orası muamma... İkilem var o konuda... Filmlerin yapım yıllarına göre sırası Episode 4-5-6-1-2-3 diye gidiyor Ama konu akışına göre Episode 1-2-3-4-5-6 diye gidiyor Ben konu akışına göre izlemiştim, StarWars fanatikleri çekim sırasına göre izlemeyi tercih ediyorlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap