Haydar Kaya Oluşturma zamanı: Mayıs 17, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 17, 2017 Ford focus 3 aracımın Ön cam çatlağı için tamir mi yoksa çizdirme işlemi mi yaptırmam lazım ? Değerli tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2017 Tamir mümkünse tamir yaptırın. Çizdirme yapınca çatlak duracak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2017 Ön camda ısıtma yoksa, Focus camı olmasının özel bir yanı yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Haydar Kaya Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2017 Ön camda ısıtma yoksa, Focus camı olmasının özel bir yanı yok [emoji4] Asıl soru çatlak tamiri yaptırmam mi gerekiyor yoksa çizdirme işlemi mi yaptırmam lazım ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Haydar Kaya Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2017 Tamir mümkünse tamir yaptırın. Çizdirme yapınca çatlak duracak. Tamir işleminde de duruyor çatlak ikisinde de temel olan çatlağı yurumemesi ama çizdirme çatlak çevresine yuvarlak olarak cami catlatiyorlar bir nevi , görsel olarak tamir daha iyi ama tamirde olsa yürüme ihtimali çatlağın. Tamir 100 lira çizdirme 10 lira İkisi arasında kaldığın nokta şu 1) Çatlak duracak ama daha az gözükecek ve pahalı ayrıca hava şartları kasılma vb durumlarda yürüme ihtimali var (camcı garanti verse bile )2) Ucuz ve çatlak 3 cm çapında çevreye alınacak yani biraz daha çatlak büyük olacak (kesinlikle ilerlemez diyenler de var ustalık kötü olursa ilerler diyende ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2017 Kaskonuz tamir masrafını hasarsızlık bozmadan karşılar. Karşılamıyorsa önce kaskoyu değiştirin Sonra kaskodan tamir ettrin. Tamirden sonra çatlak ilerlemez (zati küçücük bir makine lekesi kalır). Olur da ilerlerse, kasko mecbur camı değişterecek aynı şekilde .. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Muhammed Kavlak Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2017 Kaskonuz varsa hiç uğraşmadan değiştirin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Haydar Kaya Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2018 Değerli yorumlarınız için teşekkürler , Mayıs 2017 tarihinden beri çatlağı takip ettim. İlerleme olmadı. Bende herhangi bir işlem yapmamaya karar verdim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Turhan Onat Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2018 9 dakika önce, Haydar Kaya yazdı: Değerli yorumlarınız için teşekkürler , Mayıs 2017 tarihinden beri çatlağı takip ettim. İlerleme olmadı. Bende herhangi bir işlem yapmamaya karar verdim. İlerlemiyeceği anlamına gelmez. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Haydar Kaya Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2018 9 dakika önce, Turhan Onat yazdı: İlerlemiyeceği anlamına gelmez. haklısınız , ümidimiz o yöndedir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2018 3 hafta önce Bodrum dönüşü kamyondan taş geldi, ertesi gün camda çatlağı gördüm. Geçen cumartesi çok işim vardı aracı 300-350 km. kullandım bir günde, gün sonunda çatlak 15-20 cm. yürümüştü. İnanamadım, opel'in cam da mı birşey var yoksa genel olarak camların kalitesinimi düşürdüler bilmiyorum. Bu hafta kaskoya verdim aracı camı değiştirsinler diye. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Haydar Kaya
Ford focus 3 aracımın Ön cam çatlağı için tamir mi yoksa çizdirme işlemi mi yaptırmam lazım ? Değerli tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız ?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 10 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap