Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2017 Makyajlı Kuga 1.5 Tdci Kullanıcı Tüketim Değerleri

Önerilen Mesajlar

09.10.2017 - 13:14 tarihinde, Murat Kavuk yazdı:

Ben kendim adına, 6.0'ın altını göremeyeceğimi söyleyebilirim. Şimdi bir de hanım aldı anahtarı eline. Hergün 1,5-2km gidiyor, geliyor.

Expand  

Olsun bayilerde Kuga var bir tane daha alırsınız neden olmasın?:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Yüzde 40 şehir içi yüzde 60 şehirdışı. Fakat şehirdışı hep radar olduğu için 77. 70 hız sınırı var. 77 yi geçemiyorum. Şehir içi yumuşak kullanım start stop aktif. Klima hep kapalı

--2 dakika sonra eklendi--
  09.10.2017 - 05:28 tarihinde, Mustafa Kılıç yazdı:
Bakıma az kalmış. 761 lirayı hazırlayın [emoji4]

Aracı alalı 6 ay oldu ama bir umut yakıt filtresi ve polen değişmez 500 lira çıkar diye mutlu oluyordum.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

09.10.2017 - 17:46 tarihinde, Mehmet Şafak yazdı:

Aracı alalı 6 ay oldu ama bir umut yakıt filtresi ve polen değişmez 500 lira çıkar diye mutlu oluyordum.

Expand  

Yakıt değişmiyor, polen değişiyor ama istemem diyebilirsiniz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 4 ay sonra...

Merhaba ford kuga titanium  1.5 tdci powershift otomatik aracimin sehir ici yakit tuketimi 8.0 civarlarinda geziyor ne yaptiysam dusuremedim sakin kullanimda bile 8 den asaagiya inmiyor kullandigim yakittan şüpheleniyorum arac 3000 km de normalmidir yoksa enteresan bir durummu cevaplarsaniz sevinirim 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

11.02.2018 - 14:38 tarihinde, Murat Kav. yazdı:

Ben de 7.0 gösteriyor şu anda. Kullanılan güzergah da önemli tabi ama 8 biraz yüksek gibi.

Expand  

banada yüksek geldi ne yaptıysam düşüremedim yakıt aldıgım yerden şüpheleniyorum ve sakin kullanımda bile 8.0 ın altına düşemedim sizce yakıt aldığım yerin tüketime etkisi olurmu çünkü m oil den alıyorum içindeki yakıt bittikten sonra total veya shell e gececegim siz  ne düşünyorsunuz bu konuda ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

11.02.2018 - 15:25 tarihinde, Ömer A. yazdı:

sakin kullanımda bile 8.0 ın altına düşemedim

Expand  

YB değeri mi yoksa dolumdan doluma hesap mı?

Eğer ilki ise ikincisi ile sağlamasını mutlaka yapın. 

Shell nitro ve BP ultimate menzili azıcık arttırıyor, ama tüketim değeri ondalıkta bir veya iki hane oynar. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

11.02.2018 - 16:42 tarihinde, Cem Boneval yazdı:

YB değeri mi yoksa dolumdan doluma hesap mı?

Eğer ilki ise ikincisi ile sağlamasını mutlaka yapın. 

Shell nitro ve BP ultimate menzili azıcık arttırıyor, ama tüketim değeri ondalıkta bir veya iki hane oynar. 

Expand  

dolumdan doluma hocam  aldığımdan beri aynı şekilde kaldı litre fiyatını 4.56 dan alıyorum kafama takıldı buradaki değerleri gördükten sonra canımı sıktı açıkcası

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

11.02.2018 - 16:57 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı:

Ortalama hız nedir? Günlük kullanım senaryosu nedir? Motor ısınmadan kontak kapanıyorsa tüketim şaşırtıcı değil. 

Expand  

ortalama hız 37-40 lar da  günlük şehir içi kullanımı, herhangi ekstrem bir koşul olmadı şuana kadar motor ısınmadan kontak kapanıyosa derken ne demek istediniz ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

11.02.2018 - 17:03 tarihinde, Ömer A. yazdı:

ortalama hız 37-40 lar da  günlük şehir içi kullanımı, herhangi ekstrem bir koşul olmadı şuana kadar motor ısınmadan kontak kapanıyosa derken ne demek istediniz ?

Expand  

Kısa mesafe kullanımı demek ...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

11.02.2018 - 17:06 tarihinde, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Kısa mesafe kullanımı demek ...

Expand  

teşekkürler. evet yaşadığım şehirden kaynaklı olarak kısa mesafeler gidiyorum fakat bu kadar yüksek yakıt tüketimi beklemiyordum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

11.02.2018 - 17:08 tarihinde, Ömer A. yazdı:

teşekkürler. evet yaşadığım şehirden kaynaklı olarak kısa mesafeler gidiyorum fakat bu kadar yüksek yakıt tüketimi beklemiyordum.

Expand  

Kısa mesafede motor ısınmadan yapılan sürüşlerde Yakup'un da dediği gibi kış için normal tüketimler.

Bir de aracınız henüz yeni...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

11.02.2018 - 17:27 tarihinde, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Kısa mesafede motor ısınmadan yapılan sürüşlerde Yakup'un da dediği gibi kış için normal tüketimler.

Bir de aracınız henüz yeni...

Expand  

haklısınız yinede içime sinmesi için yakıt alacağım yeri değiştireceğim. teşekkürler 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.