Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2017 Makyajlı Kuga 1.5 Tdci Kullanıcı Tüketim Değerleri

Önerilen Mesajlar

14 dakika önce, Adem Kazıl yazdı:

focusla bile şehir içi 5.5-6 ları yakalayamazken kuga ile bu değer imkansız, ikame olark 3 ay kadar kuga 2017 1.5 dizel otomatik kullandım 7.5 altını görmedim hiç.

o zaman benim değer normal... bende benim araç çok yakıyor diye düşünüyorum.

2006 focus ghia tdci ile normal düz yolda 3.9 u çok gördüm karışıkta da 6.5 ları maksimum. 

kuga da 5.5 lar şehir efsanesi demekki...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 1 yıl sonra...

Arkadaşlar slm,

Aracı alalı daha 3 gün oldu , otomatiğe de yeni geçtik, lastikler de 19..Yakıt tüketimi 10 lt altına düşüremedim. 3 gün boyunca yoğun trafik kullandık.Bu değer normal mi? Kafana takma keyfine mi bak dersiniz, yoksa çok fazla, sıkıntı mı var dersiniz? Tecrübelerinizi bekliyorum, tşkler..

suat coşkun tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

6 saat önce, suat coşkun yazdı:

Arkadaşlar slm,

Aracı alalı daha 3 gün oldu , otomatiğe de yeni geçtik, lastikler de 19..Yakıt tüketimi 10 lt altına düşüremedim. 3 gün boyunca yoğun trafik kullandık.Bu değer normal mi? Kafana takma keyfine mi bak dersiniz, yoksa çok fazla, sıkıntı mı var dersiniz? Tecrübelerinizi bekliyorum, tşkler..

Benim Focusla aynı motor şanzıman bodrum trafiğinde 6.6 litre civarı yakıyor daha önce 3 ay kadar ikame 2018 dizel otomatik kuga kullanmıştım o da dikkatli şekilde min 7.3 litrenin altına düşürememiştim, yani İstanbul trafiğinde çok aşırı dikkat etsen belki 1 litre daha düşürebilirsin, pandemi döneminde Bodrum da  aşırı bi trafik vardı o dönemde 7.5 8 litre görüyordum 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.