gökhan gür Oluşturma zamanı: Ocak 26, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 26, 2012 Merhaba beyler.arabayı alalı 8 bin km oldu.şuan 116 bin km de.aldığımız zaman babam yağını ve filtrelerin hepsini değiştirtmiş,enjektörleri temizlettirmişti.ben 10 bin kmnin dolması taraftarı değilim.babam pek ilgilenmez anlamazda.verir ustaya adam iş çıkışı arabayı getirir.bu sefer ben üstünde durayım diyorum.yağ olarak Castrol Edge Turbo Diesel 5w40 için iyi diyorlar.Motor,mazot,enjektör yada yağ katkıları işe yarıyor mu ( moto silk bor filan). bu km ye gelmiş araç için filtreler ve yağın haricinde neye baktırmalıyım neleri kontrol ettirmeliyim.Şimdiden teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2012 Öncelikle önerilen yağlar sunlar; Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2012 edge iyidir ekstra bir katkı kullanmanıza gerek yok Bende edge kullanıyorum aracımda Yağ hava ve mazot filtrelerinizin orjinal olmasına dikkat edin. Trigeriniz değişmiştir muhtemelen. Değişmediyse değiştirin. Egzantrik timer zincirlerini kontrol ettirin. Bilmiyorum antepte yapan usta varmıdır ancak. Enjektörleriniz bu zamana kadar hiç temizlenmediyse.Söktürün temizletin. Usta mırın kırın falan ederse tamam ustam siz boşverin diyin kurcalamayın enjektörleri 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gökhan gür Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 edge iyidir ekstra bir katkı kullanmanıza gerek yok Bende edge kullanıyorum aracımda Yağ hava ve mazot filtrelerinizin orjinal olmasına dikkat edin. Trigeriniz değişmiştir muhtemelen. Değişmediyse değiştirin. Egzantrik timer zincirlerini kontrol ettirin. Bilmiyorum antepte yapan usta varmıdır ancak. Enjektörleriniz bu zamana kadar hiç temizlenmediyse.Söktürün temizletin. Usta mırın kırın falan ederse tamam ustam siz boşverin diyin kurcalamayın enjektörleri triger değişmiş,araba mersinde şuan.enjecktörleri aldığımızda temizlemişler ama benim içime sinmedi.gidişinde filan problem yokda temizlenmesi gereken ne varsa bi kerede çıksın aradan diyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 O zaman temizlenecek bişey yok Yağınızı yağ filtrenizi hava filtrenizi mazot filtrenizi polen filtrenizi değiştirin Egzantrik timing zincirini kontrol ettirin Bide freniydi aküsüydü soğutma sıvısıydı v.s genel kontrolleri yaptırın. Aracınızdan herhangi bir şikayetiniz yoksa eğer yapılacak ekstra bişey yok. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap