Kemal Kocadayı Oluşturma zamanı: Mayıs 18, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 18, 2017 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2017 Yazık etmeyin arabaya ve paranıza... Gösterişin değil sürüşün keyfini çıkarın, naçizane... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Kocadayı Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2017 Arabaya zararı olur mu ki yere çok yakın bazen sürtüyor diye taktırmayı düşünüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2017 Aracınızda kısa yay yoksa normal Focus'un yüksekliği yeterli ve güvenli. Zararı tasarlanmış ve optimize edilmiş süspansiyon geometrisinin ve sürüş dinamiklerinin olumsuz etkilenmesi ve daha arızaya açık bir sistem olması. Verilen onca para da cabası. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Admin Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2017 Otomatik Mesaj Bu konu, Forum Yardımı ve Yapısı > Focus Club Tr > Resim Ekleme kategorisinden Mk3- Modifiye > Focus III > Ford Garajı > Mk3- Mekanik & Motor kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihat A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2017 Bence gereksiz bir uygulama ama arkadaşlar Bursa'da yaptırıyor daha uygun oluyor diye. yer istersen öğrenebiliriz. Ancak gerek yok gibi düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Kocadayı Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2017 Çok teşekkür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rıdvan Eskici Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2017 18.05.2017 - 05:39 tarihinde, Kemal Kocadayı yazdı: Arabaya zararı olur mu ki yere çok yakın bazen sürtüyor diye taktırmayı düşünüyorum Muğlada yaşıyorum burda çok fazla airli araç var air taktırdıktan sonra konforu unutun aracı air suspansiyonla kaldırsanız daha konfor eskisi gibi olmuyor kazık gibi oluyor suspansiyonlar.. bence hiç gerek yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Kocadayı Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2017 Hiç gerek yok o zaman peki yayları yükseltmenin zararı olur mu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap