Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Merhaba değerli forum arkadaşlarım. Geçen hafta almış olduğum focus aracıma bugün itibarı ile nihayet kavuştum. Ancak navigasyonu sd kartı olmadığı için kullanamıyorum. Araç için O kadar para verip donanımlı olarak aldıktan sonra sd kart için 400 tl fiyat istemeleri gerçekten çok tuhafıma gitti. Neden titanium paket aldım o zaman? Neyse konuyu forumda bulamadım o yüzden konu açtım varsa affınıza sığınıyorum. Navigasyon sd kart işini nasıl halledebilirim??? Vereceğiniz cevaplar için çok çok teşekkürler
Soru
Serkan Şengeldi
Merhaba değerli forum arkadaşlarım. Geçen hafta almış olduğum focus aracıma bugün itibarı ile nihayet kavuştum. Ancak navigasyonu sd kartı olmadığı için kullanamıyorum. Araç için O kadar para verip donanımlı olarak aldıktan sonra sd kart için 400 tl fiyat istemeleri gerçekten çok tuhafıma gitti. Neden titanium paket aldım o zaman? Neyse konuyu forumda bulamadım o yüzden konu açtım varsa affınıza sığınıyorum. Navigasyon sd kart işini nasıl halledebilirim??? Vereceğiniz cevaplar için çok çok teşekkürler
Serkan Şengeldi tarafından düzenlendiYorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 23 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap