Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2017 31 dakika önce, Burak Şenoğlu yazdı: Yaptırdığınız hizmet garantili oluyor. O da her zaman değil. Ford yetkili servisi benim arabanın soğutma suyu haznesini bakım esnasında delmiş. (Böyle diyorum çünkü aracı servise götürdüğümde ne damlatma ne su eksiltme kesinlikle bir sıkıntı yoktu) bakıma girdi çıktı aracı teslim aldım otobandayım bir baktım hararet uyarısı veriyor araç hemen durdum. araçta su yok, su koyuyorum biraz gidiyorum yine su yok. Soğutma suyu haznesi delinmiş aracın koyduğum su akıp gidiyor.Servise döndüm, kabul etmediler. Biz size sağlam teslim ettik dediler. Ne dediysem dinletemedim, lanet olsun dedim aldım yeni su haznesini değiştirttim. Benim için de yetkili servis olayı orada bitti. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2017 5 dakika önce, Aydın Baran yazdı: O da her zaman değil. Ford yetkili servisi benim arabanın soğutma suyu haznesini bakım esnasında delmiş. (Böyle diyorum çünkü aracı servise götürdüğümde ne damlatma ne su eksiltme kesinlikle bir sıkıntı yoktu) bakıma girdi çıktı aracı teslim aldım otobandayım bir baktım hararet uyarısı veriyor araç hemen durdum. araçta su yok, su koyuyorum biraz gidiyorum yine su yok. Soğutma suyu haznesi delinmiş aracın koyduğum su akıp gidiyor.Servise döndüm, kabul etmediler. Biz size sağlam teslim ettik dediler. Ne dediysem dinletemedim, lanet olsun dedim aldım yeni su haznesini değiştirttim. Benim için de yetkili servis olayı orada bitti. Sen bize söylemezsen böyle kalırsın işte Batının iyi yanlarını almıyorsun hiç. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Şenoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2017 O da her zaman değil. Ford yetkili servisi benim arabanın soğutma suyu haznesini bakım esnasında delmiş. (Böyle diyorum çünkü aracı servise götürdüğümde ne damlatma ne su eksiltme kesinlikle bir sıkıntı yoktu) bakıma girdi çıktı aracı teslim aldım otobandayım bir baktım hararet uyarısı veriyor araç hemen durdum. araçta su yok, su koyuyorum biraz gidiyorum yine su yok. Soğutma suyu haznesi delinmiş aracın koyduğum su akıp gidiyor.Servise döndüm, kabul etmediler. Biz size sağlam teslim ettik dediler. Ne dediysem dinletemedim, lanet olsun dedim aldım yeni su haznesini değiştirttim. Benim için de yetkili servis olayı orada bitti. İstisnalar her zaman vardır. Geçmiş olsun araca zarar vermemişiniz en azından.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2017 4 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Sen bize söylemezsen böyle kalırsın işte Batının iyi yanlarını almıyorsun hiç. Söylesem mühendislik çözümü üretirdin sen var ya adam böyle bantı alıyor akan suya şap diye yapıştırıyor, işte öyle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2017 4 dakika önce, Aydın Baran yazdı: Söylesem mühendislik çözümü üretirdin sen var ya adam böyle bantı alıyor akan suya şap diye yapıştırıyor, işte öyle Değişirdik canım, garantisi biziz abi bana gel demedim mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap