Muhammed Kavlak Oluşturma zamanı: Mayıs 23, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 23, 2017 Merhaba arkadaşlar 2016 Model 1.6 TDCi özelliklere sahip 800 km de ki araçta start stop devreye girmiyor. Ekranda simge gözüküyor (yeşil yanmıyor) fakat sistem devreye girmiyor. İlk 1000 km bakımı için aracı Erzincan Er-Mot servisine götürdüğümde sorunu ilettim.Test sürüşüne de çıktık bir türlü s&s devreye girmedi. Elektrik ustası bir kaç kere düğmelere falan bastı ama olmadı. En son kutup başını söküp yeniden taktığımızda sistem devreye girdi fakat bir kaç gün sonra yine devreye girmez oldu. Konu hakkında bilgisi olan var mı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2017 Akunuzu olcturun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammed Kavlak Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2017 1 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Akunuzu olcturun. Ölçüm yaptılar sorun yok dediler fakat Malatya servis ile yaptığım görüşmede aküyü şarj ettirin dediler bakalım şuan için beklemedeyiz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2017 Ayrıca burada birçok izlenim ve problemler paylaşılmış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2017 Araçta arıza kodu varsa bunu sildirip deneyin . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammed Kavlak Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2017 29 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Ayrıca burada birçok izlenim ve problemler paylaşılmış Geçmiş konulara baktım benim yaşadığım problemi yaşayanlar olmuş fakat mondeo da bu sıkıntı yı yaşayanlar var mı diye konu açtım. --2 dakika sonra eklendi-- 22 dakika önce, Özer Aksu yazdı: Araçta arıza kodu varsa bunu sildirip deneyin . serviste bilgisayara bağlamaya gerek duymadılar artık bir daha ki sefere Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2017 23 saat önce, Muhammed Kavlak yazdı: Geçmiş konulara baktım benim yaşadığım problemi yaşayanlar olmuş fakat mondeo da bu sıkıntı yı yaşayanlar var mı diye konu açtım. Farkındayım Aracınız en az 1 yıl yatmış bu sebeple önce akü daha sonra farklı şeylere bakılabilir ama bu ünitede sistem zaten mükemmel çalışmıyor. Akü kontrolü sonrası üstüne düşmezdim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammed Kavlak Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2017 Bakalım servisteki arkadaşlar getirin bir şarj edelim dediler duruma göre değerlendirme yaparım artık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2017 17 saat önce, Servet Ö. yazdı: Akunuzu olcturun. +1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih S. Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2017 o sistemin devreye girebilmesi için birçok şartın oluşması lazım en başta akü şarj durumu sonrasında hava şartları (sıcaklık) , klimanın açık olması gibi etkenler diye hatırlıyorum kitapçıktan araştırırsanız daha iyi anlarsınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammed Kavlak Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2017 8 saat önce, Fatih S. yazdı: o sistemin devreye girebilmesi için birçok şartın oluşması lazım en başta akü şarj durumu sonrasında hava şartları (sıcaklık) , klimanın açık olması gibi etkenler diye hatırlıyorum kitapçıktan araştırırsanız daha iyi anlarsınız. şartların hepsi tutuyordu servis ustası da anlam veremedi akü ölçümü falan da yapıldı ama cumartesi günü tekrardan gideceğim servise bakalım sonuç ne olacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap