Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2017 16 dakika önce, Alper.B yazdı: çiğdem diyorum tam istediğiniz gibi..site içerisinde park sıkıntısı yok arada da kalıyor..dikmen'deyim bende bekleriz bilkentle 5 dk fark ediyor. anlamlı değil. --4 dakika sonra eklendi-- 40 dakika önce, Hakan Sunguroğlu yazdı: Aklıma haybiyeden ödenen emlakçı komisyonları ve geri alınamayan depozitolar geldi bu konuyu düşününce. Zor iştir ankarada emlakçıdan olmayan ev bulmak. Otopark ise heryerde sorun. Kapı çarptırma ise kronik, heleki sıkışık otoparklarda kapılarınıza gömmeyen yok. bilkentte keyfim yerinde de işte hacettepeye uzak, yakın ve mantıklı bi yerde bulabilmiş değilim şuana kadar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2017 Aradigin semt bence Anittepe. Arka guzergahlardan hacettepe ve bilkent cok pratik. Ayrica bircok sitenin kapali otoparki mevcut. Anlasilan agabey olarak senin kardese kol kanat germe zamanin gelmis. Hadi hayirli olsun bakalim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2017 1 saat önce, Servet Ö. yazdı: Aradigin semt bence Anittepe. Arka guzergahlardan hacettepe ve bilkent cok pratik. Ayrica bircok sitenin kapali otoparki mevcut. Anlasilan agabey olarak senin kardese kol kanat germe zamanin gelmis. Hadi hayirli olsun bakalim. Anıttepe çok temiz de site varmı oralarda bilmiyodum. İlanda yok o şekilde ev ama bi dolaşayım bakalım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2017 1 saat önce, Ozan Kar yazdı: Anıttepe çok temiz de site varmı oralarda bilmiyodum. İlanda yok o şekilde ev ama bi dolaşayım bakalım. Şimdi temiz kısmı zaten yeni ev istediğin için çok riskli. Adam zamanında bataklıkta bir arsa almış çukurambardan şimdi binanın yarısı onunken gelen müşsterisini neyim ne kadar umursar belirli olmaz. Temiz istiyorsanız Bilkent en temizi, diğerleri hep kumar ki bence sen de kardeşin de sadece bu sebepten bile taşınmasanız olur açıkçası. Sen adaptif hız sabitleyicili bir polo bak ona Bekir abinin eski polo gibin, bu işe bitsin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2017 1 hour ago, Ozan Kar said: Anıttepe çok temiz de site varmı oralarda bilmiyodum. İlanda yok o şekilde ev ama bi dolaşayım bakalım. Var var epey var site. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2017 59 dakika önce, Mertcan Çelik yazdı: Şimdi temiz kısmı zaten yeni ev istediğin için çok riskli. Adam zamanında bataklıkta bir arsa almış çukurambardan şimdi binanın yarısı onunken gelen müşsterisini neyim ne kadar umursar belirli olmaz. Temiz istiyorsanız Bilkent en temizi, diğerleri hep kumar ki bence sen de kardeşin de sadece bu sebepten bile taşınmasanız olur açıkçası. Sen adaptif hız sabitleyicili bir polo bak ona Bekir abinin eski polo gibin, bu işe bitsin belli de olmaz yani bakmak lazım. Bekir abinin BMWye sulanıyoruz biz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2017 55 dakika önce, Ozan Kar yazdı: belli de olmaz yani bakmak lazım. Bekir abinin BMWye sulanıyoruz biz ahahaha, çok eskidi valla o da ÖTV zammı sebebiyle biraz daha bekleyebilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2017 3 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Var var epey var site. abi daha spesifik tarif var mı? hiç bilmiyorum sayılır oraları deli dana gibi dolaşmıyım. --1 dakika sonra eklendi-- 2 dakika önce, Mertcan Çelik yazdı: ahahaha, çok eskidi valla o da ÖTV zammı sebebiyle biraz daha bekleyebilir bi çay kahve buluşması yapalım ikna ederiz şaka bi tarafa @Bekir B. abi satsa bile pahalı gelir sanırım o, aynı kasanın ilk yıllarına bakıcaz sanırım. kışa doğru alacaktı ama annem puntoyu hiç götürmesin diyince 2 aya düştü o yüzden bütçe çok sınırlı. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2017 2 hours ago, Ozan Kar said: abi daha spesifik tarif var mı? hiç bilmiyorum sayılır oraları deli dana gibi dolaşmıyım. Ornegin Emekli Subayevleri sitesi var. Semt olarak anittepeyi secip baksana malum sitelerden haci. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2017 6 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Ornegin Emekli Subayevleri sitesi var. Semt olarak anittepeyi secip baksana malum sitelerden haci. çıkmıyo işte dediğin şekil yerler o yüzden sordum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2017 4 minutes ago, Ozan Kar said: çıkmıyo işte dediğin şekil yerler o yüzden sordum. https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-emekli-subayevleri-nde-2-plusl-salon-bersan-dan-369424150/detay --0 minutes later eklendi-- https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-sahibinden-kiralik-2-plus1-yapili-anitkabir-yakini-442520020/detay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2017 3 dakika önce, Servet Ö. yazdı: https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-emekli-subayevleri-nde-2-plusl-salon-bersan-dan-369424150/detay --0 minutes later eklendi-- https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-sahibinden-kiralik-2-plus1-yapili-anitkabir-yakini-442520020/detay 2 side ekli favoride zaten ama net değil, kkk nedeniyle sanırım street view yok oralarda şimdi baktım çiğdem cevizlidere 100.yıl filan 6-7 dk fark ediyor bilkentle. anlamlı değil yani anıttepe beştepe söğütözü cumartesi bi dolaşayım diyorum. başka tavsiye varsa açığım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2017 6 saat önce, Ozan Kar yazdı: Anıttepe çok temiz de site varmı oralarda bilmiyodum. İlanda yok o şekilde ev ama bi dolaşayım bakalım. Benim kuzenimde anittepe g.kurmayin hemen arkasindaki eski askeri lojmanlarda oturuyor. Adam ulasimi cok rahat oldugu icin 15 yildir neredeyse birakamadi orayi... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Arda P. Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2017 Cevizliderede oturuyorum, yokuşlar sıkıntı hocam aklınızda bulunsun.Ayrıca her kapalı otopark olana inanmayın, girişleri daracık oluyor insan girip çıkmak için stres oluyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap