Gökhan Bütün Oluşturma zamanı: Mayıs 27, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 27, 2017 Herkeze hayirli aksamlar abilerim kardeslerim,burdaki deneyimler sanayideki ustalarin deneyimlerinden bile daha iyi oldugu icin size bir sorum olucak Bugun tereddutte kaldim,aracima jant bakiyorum begendigim 2 tane jant oldu,ama benim hosuma giden jantlarin bijon araligi 5*112 vw icinmis,bizim focuslar 5*108 yanliz Jant dukkan sahibi abiler benim arabaya olabilecegini onlarin flans dedikleri bi parcayla yapabileceklerini soylediler ve hicte bi sikinti yaratmazmis,cok tereddutte kaldim boyle bsy yaptiran varmi forumda daha once ileride yolda allah gostermesin suratli giderken bi sıkınti cikarirmi,iyi veya kotu yorumlarinizi bekliyorum simdiden tesekkur ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2017 Malzeme kaliteli ve uygun olursa çok da sorun olacağını sanmıyorum. Ayrıca: https://www.focusclubtr.com/search/?&q=flanş&sortby=relevancy Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Bütün Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2017 7 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Malzeme kaliteli ve uygun olursa çok da sorun olacağını sanmıyorum. Ayrıca: https://www.focusclubtr.com/search/?&q=flanş&sortby=relevancy Anladim yakup bey sagolun,linkede baktim bir arkadas yapmis tesekkur ederim,ozaman kaliteli duzgun flans bulmam lazim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2017 21 dakika önce, Gökhan Bütün yazdı: Anladim yakup bey sagolun,linkede baktim bir arkadas yapmis tesekkur ederim,ozaman kaliteli duzgun flans bulmam lazim. Rica ederim, şöyle başlığımız da vardı: https://www.focusclubtr.com/topic/12760-spacer-yaptırmak/?do=findComment&comment=378443 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2017 kendi adıma kullanmazdım. nedeni önyargı, bir şey olsa tekerlek uçar gider filan. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2017 Ne gerek var böyle maceralı işlere... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2017 Programci kardesim sana bir soru: Linux temelli bir distroda mono ile .net bir program calistirip performans ve stabilite bekler misin? Bu sorunun cevabi farkli bijon aralikli jant kullanmanin kafanda yarattigi kararsizligin cevabini iceriyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Bütün Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2017 (düzenlendi) 9 saat önce, Cem Boneval yazdı: Ne gerek var böyle maceralı işlere... Cok Haklisin cem abicim ama napalim turkiyedeki en guzel jantlarda hep 5*112 insani celiyo,oem harici nekadar sadece duz jant varsa hepsi 5*108?? 2 saat önce, Servet Ö. yazdı: Programci kardesim sana bir soru: Linux temelli bir distroda mono ile .net bir program calistirip performans ve stabilite bekler misin? Bu sorunun cevabi farkli bijon aralikli jant kullanmanin kafanda yarattigi kararsizligin cevabini iceriyor. Nokta atisi diye buna derim???? Mayıs 28, 2017 Gökhan Bütün tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap