Semih O. Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2017 Şöyle mi başlıyor bu soyulma acaba? Vay arkadaş... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2017 Benimki bu haldeyken değişmişti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2017 @Mustafa D. @İbrahim Halil DOĞAN @Görkem Çetin sizlere de ulaşıldı mı acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2017 Bir saat önce, Doğan Kurban yazdı: Benimki bu haldeyken değişmişti. Benim direksiyon gibi mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2017 Benim direksiyon gibi mi? Abicim soyulma derken zaten derinin kenarlarının kalkması değil olay. Derinin boyaları dökülüyor. Hatta bak senin direksiyonda sen net foto almışsın. Benimkinde foto alamadılar o derece azdı soyulma. Ama başlangıcı diye garantiden değiştirdiler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2017 Bir saat önce, Doğan Kurban yazdı: Abicim soyulma derken zaten derinin kenarlarının kalkması değil olay. Derinin boyaları dökülüyor. Hatta bak senin direksiyonda sen net foto almışsın. Benimkinde foto alamadılar o derece azdı soyulma. Ama başlangıcı diye garantiden değiştirdiler Eskişehir otokoç bununla hayatta uğraşmaz... ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2017 Eskişehir otokoç bununla hayatta uğraşmaz... [emoji849] Seni bi Ankaraya alalım biz en iyisi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2017 1 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Seni bi Ankaraya alalım biz en iyisi. Bakalım buna. @Yakup Çağatay sen ne diyorsun? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2017 5 dakika önce, Semih O. yazdı: Bakalım buna. @Yakup Çağatay sen ne diyorsun? @Bedirhan Doğan'ınkine benziyor, daha önce başvurdum dememiş ama bu konu vesilesiyle onay almış. Denenebilir bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2017 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: @Bedirhan Doğan'ınkine benziyor, daha önce başvurdum dememiş ama bu konu vesilesiyle onay almış. Denenebilir bence Yarın bi gideyim bakalım ama kesin kanser edecekler beni... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İdris Ö. Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2017 +1 Valla lafı ağzımdan aldın. Konu açıldığından beri hiç bakmasam 2 günde bir aklıma geliyor kontrol ediyorum direksiyonu Uzatılmış garantinin kapsımının değişme durumu var mıdır?Aynı soruyu şöyle sorayım garantiyi uzatsak 3+ yıl içerisinde soyulma olduğunda direksiyonu değiştirebilir miyiz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2017 Bu tür garanti soruların cevabını vermek zor, bu topa girmek zor daha doğrusu Değiştirmeye engel değildir tahminim uzatılmış garanti ama değişirler mi ? onu bilemiyoruz. Son şartları 1 yıl 15K km idi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2017 1 dakika önce, İdris Ö. yazdı: Uzatılmış garantinin kapsımının değişme durumu var mıdır? Aynı soruyu şöyle sorayım garantiyi uzatsak 3+ yıl içerisinde soyulma olduğunda direksiyonu değiştirebilir miyiz? Normal garanti bile 1 yıl 15 bin km sonrası trimleri kapsamıyor, uzatılmış garantide zaten bunların olmayacağına dair imza atıyorsunuz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erol Süzer Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2017 Araç 2015 10200 km şu an için bir soyulma belirti yok uzatılmış garanti var ki o durum da faydası da yok. Sakin narin kullandığım doğrudur. Yada kullanamadığım bknz km..! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2017 Buda benim direksiyon. Tam orta kisim nokts nokta gibi degisik.. iz yapmis gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar