Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2017 18.07.2017 - 10:52 tarihinde, çağlar akça yazdı: merhaba arkadaşlar tüketici hakem heyeti direksiyonun değişmesi yönünde karar aldı. Yeni direksiyonumu geçen hafta takdırdırdım. Al işte emsal karar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bayram Kaya Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2017 Teşekkürler umarım sıkıntı çıkarmazlar da uğraşmam bunlarla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Görkem Çetin Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2017 Başvuru salı günü yapılmıştı. Bu sabah yetkili servis aradı. Reddedildiğini ve 1 yıl 15bin km mevzusunu anlattı. Zaten büyük bir soyulma değildi ama 1 yıl ve 15bin km kriterine uymayan araçların değişip de benim aracımda farklı olan şey ne merak ettim. Yine de ilginize ve uğraşınıza teşekkür ediyorum @Yakup Çağatay bey. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2017 Herkese çok teşekkür ediyorum Önceki sayfada verdiğim linkten devam edebiliriz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Problemli ve değişenler şunlardı. Kimisinin diğer kısımlarında da var hata sadece bu gözükenler değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2017 Konuyu tekrar açtım, yollanan içerik gizli kalacaktır. Başvurup olumsuz yanıt alanlar şasi no ve plakayı yazarsa sevinirim. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2017 Hatırlatma Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2017 @Görkem Çetin'in de elimde var. Başka yok sanırım şu an ret alan. 3 kişiyiz şu an. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar