onderpeker Oluşturma zamanı: Ocak 28, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 28, 2012 Birkaç fotoğraf da ben yüklemek istedim... Beğeninize; Önce HDR'lar: Oğluşumuz: İstanbul'dan: Darıca Hayvanat Bahçesi'nden bir LEMUR: İsviçre Seyahatimden: EKİPMANLAR: Canon 400D DSLR+ Canon EF-S 17-85mm + Canon EF 50mm + Canon EF 70-200 (L) + Canon 18-55 mm + Canon EF 100mm (Macro) + Canon 580 EX II + ELINCHROM D-LITE 4 + MANFROTTO 190XPROB Saygılarımla... 11 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 Maşallah fotoğraflar çok güzel.. Elinize sağlık. Profosyonelsiniz heralde(anlamam ama.. ) İyi çekimler.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 Hmmmm emek var emekkk :claps: Teşekkürler ''Kare''ler için 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 Martı ve isviçrede çekmiş olduğunuz resimlerin hepsini çok beğendim. Ellerinize sağlık diğer çekimlerinizde çok güzel 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 evet...çok güzen enstantaneler...ama bir cırpıda bitti...dahasını bekliyoruz... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 Kendimi bir an FocusClubTr dedeğil de, Bir fotoğrafçılık sitesinde sandım, dedim nereye geldim. Maşallah, çok güzel resimler, ellerinize, emeğinize, makinenize sağlık. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onderpeker Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 (düzenlendi) Teşekkürler herkese... Hiçbir zaman "profesyonel" demedim kendime, demeyeceğim de... çok sevdiğim bir söz vardır, hayat felsefemdir aynı zamanda da; "Her zaman mükemmel olmak için çalış ama hiçbir zaman mükemmel olduğunu düşünme!" Juan Manuel Fangio. Ocak 28, 2012 onderpeker tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2012 :claps: Fotoğraflardan belli olmasa da Gövdeyi değiştirme zamanı gelmiş Hepsi çok güzel Naçizane birkaç eleştiri: HDR kullandığınız motifler aslında pek de HDR'ye ihtiyaç gösterir nitelikte değil, bu nedenle tekniğin tüm gücünü alamıyoruz bence. Kompozisyonlar çok güzel, yalınlık ve anlatım dili olarak 10* Satürasyonu biraz fazla yükseltmişsiniz hissine kapıldım, güzel görünme sınırını aşarak abartılı görünme alanına düşmüşler. Tebrikler, devamını bekleriz... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onderpeker Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2012 (düzenlendi) :) Fotoğraflardan belli olmasa da Gövdeyi değiştirme zamanı gelmiş Hepsi çok güzel Naçizane birkaç eleştiri: HDR kullandığınız motifler aslında pek de HDR'ye ihtiyaç gösterir nitelikte değil, bu nedenle tekniğin tüm gücünü alamıyoruz bence. Kompozisyonlar çok güzel, yalınlık ve anlatım dili olarak 10* Satürasyonu biraz fazla yükseltmişsiniz hissine kapıldım, güzel görünme sınırını aşarak abartılı görünme alanına düşmüşler. Tebrikler, devamını bekleriz... Sayenizde fotokritik.com gibi bir sitede zannettim kendimi... =) Değerli eleştirileriniz ve beğeniniz için çok teşekkür ederim Cem Bey. Gövdeyi değiştirdim aslında da farketmişsinizdir yüklenen fotoğraflar 2007-2010 arasında, EXIF'ten kendimi ele vermek istemedim. Şu an 7D var elimde, oldukça memnunum. Aslında bir full-frame istiyordum ama maliyetler çok zorladı beni... --HDR konusunda haklısınız, henüz emekleme aşamasındayım bu teknik üzerinde. --Sature renkleri seviyorum aslında, ancak bu lanet LCD monitorler de renk gösterimi konusunda çok başarısızlar. Hepsinde farklı görünüyor, tonlama, saturasyon, siyahlar vs. Dizüstü bilgisayarımın ekranında güzel görünenleri, masaüstü bilgisayarın ekranında bambaşka görüp canımı çok sıkıyorum. Bu yüzden saturasyonu fazla kaçırmış olma ihtimalim çok yüksek... Hep söylediğim birşeyi burada yeri gelmişken tekrar etmek istedim. Günümüzde çok yaygın kullanılmakla birlikte LCD veya TFT-LCD veya IPS-LCD, arka aydınlatması flourasan veya LED olsun hepsi bir LCD temeline dayanır ve bence LCD popülaritesini hak etmeyen çok kötü bir teknolojidir. Sanki VW gibi... çok teşekkür ederim tekrar, saygılarımla... Ocak 29, 2012 onderpeker tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2012 İşin tekniğinden falan pek anlamam ama,bakarken kırtasiye rafından kart şeçiyormuşum hissine kapıldım.çok güzel elinize sağlık devamını bekleriz. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2012 Çok Çabuk bitti fotoğraflar Her biri özenle Çekilmiş kareler. Hobinizin hakkını veriyorsunuz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2012 fotoğraflar için yorum yok..tek kelimeyle MÜKEMMELLER 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2012 Hepsi çok güzel ellerine sağlık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aybars Altay Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2012 Çok güzel fotoğraflar elinize sağlık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Yılmaz Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2012 Harika fotoğraflar, elinize sağlık... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap