Erdem Ceylan Oluşturma zamanı: Mayıs 28, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 28, 2017 merhaba arkadaşlar. 2003 focus ghia aracım var. aracım kalan menzili bazen göstermiyor. aküyü çıkarıp 30 sanıye bekleyınce takıyorum sonra gosteriyor. bazen bu boyle gidiyor bazen akuyu sokmeden kendi kendine düzeliyor. akuyu sokmek işime gelmiyor çünkü yaptığım arabanın ayarlarını tekrar yapmak zorunda kalıyorum. aracımda lpg yok benzinli. km 103.000 vites manuel diğer hiçbir göstergemde sorun yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2017 Yol bilgisayarı sinyal veriyordur yüksek ihtimal. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Erdem Ceylan Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2017 Bunun sigortasi varmi sokup taksam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Erdem Ceylan Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2017 Benzin alinca duzeldi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Erdem Ceylan
merhaba arkadaşlar. 2003 focus ghia aracım var. aracım kalan menzili bazen göstermiyor.
aküyü çıkarıp 30 sanıye bekleyınce takıyorum sonra gosteriyor.
bazen bu boyle gidiyor bazen akuyu sokmeden kendi kendine düzeliyor.
akuyu sokmek işime gelmiyor çünkü yaptığım arabanın ayarlarını tekrar yapmak zorunda kalıyorum.
aracımda lpg yok benzinli. km 103.000 vites manuel
diğer hiçbir göstergemde sorun yok.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 3 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap