Erhan GÜLER Oluşturma zamanı: Mayıs 29, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 29, 2017 Çıkmacılardan aracıma yeni kasa focus mercekli far araştırıyorum orijinal. 1 adet buldum hatta diğerini de araştıracaklar 2500 tl gibi bir rakam söz konusu. Pendik Şahsuvaroğlu 6000 tl ye getirtiriz takarız demişti ama çok net de konuşmadılar olaya pek hakim değiller gibi geldi. Bir önceki kasadaki uyumsuzluktan bahsettim pek olayın farkında değillerdi sanırım. Sonuçta aracımda orijinal mercekli far yok titanium model, olup olmayacağı konusunda şüphelerim var. Bilgisi olan var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2017 Çok uğraşan oldu. Ama farda gerekli değişiklikler yapılmadan aktif edebilen bildiğim kadarıyla yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih S. Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2017 hiçbirşey imkansız değildir max 2000 TL (ampül +balast dahil) alınabilecek bir rakam far yükseklik ayarı çalışmaz sadece, oda imkansız değil kanımca.Araştırın bulursunuz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2017 3.5 mca kasada farı kontrol eden direksiyonun altında bir modül ve sağ ön lastiğin orda açı sensörü ve arka dingilde bir denge sensörü mevcut bilginiz olsun ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap