Yakup Kuru Oluşturma zamanı: Mayıs 31, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 31, 2017 Merhaba arkadaslar. Suan elimde 2010 1.6 ti-vict lpgli focus var. Fakat yalıtımdan çok şikayetçiyim o yüzden 2015 1.6 ti-vict benzinli titanium almayı düşünüyorum. Sizce artıları eksileri nelerdir? Bütçem 65-75 arasi. Trendx dizel düşünmüyorum. benzinli olsun ama dolu olsun istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2017 Yalıtım olarak 2-3 seviye yükselirsiniz. Diğer yorumlar forumda oldukça fazla mevcut okumak lazım. Eğer spesifik soru gelirse yanıtlamaya çalışırım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Arda P. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2017 Hocam bende aynı araçtan almak istediğiniz araca geçtim.Öncelikle yalıtım ve yumuşaklık açısından çok büyük bir fark var.Performans daha iyi ve yakıt tüketimi bi nebze daha düşük.Yol tutuşu bu araçta da olduğu gibi harika.Bu konularda memnun kalırsınız. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Kuru Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2017 Cevaplarınız icin tesekkurler... --2 dakika sonra eklendi-- Peki bir soru daha. Hatasız ve km si 20-25 bini geçmeyen beyaz sedan Focus dusunuyorum lakin LPG'si olan bir aracı almak mi mantıklı 8 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Yalıtım olarak 2-3 seviye yükselirsiniz. Diğer yorumlar forumda oldukça fazla mevcut okumak lazım. Eğer spesifik soru gelirse yanıtlamaya çalışırım. olur yoksa lpgsiz alıp sonradan lpg taktırmak mi mantıklı acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap