Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Forumumuzu baya inceledim, hatta konuyu arattım ancak net cevabı bulamadığım için ayrıca soru sormak istedim,
Sadece Geri görüş modülü mevcut ekrana takılıyor/ilave ediliyor mu acaba? Bildiğim kadarıyla arka plaka tarafına kadar araçta kabloları orjinalden hazır. Otokoç'u kaç keredir arıyorum ancak yedek parça bölümüne bir türlü ulaşamadım. Bir de bu işlemin ücreti ne kadardır takriben bilgilerinizi rica ederim.
Soru
Ozan Şimşek
Merhaba,
Forumumuzu baya inceledim, hatta konuyu arattım ancak net cevabı bulamadığım için ayrıca soru sormak istedim,
Sadece Geri görüş modülü mevcut ekrana takılıyor/ilave ediliyor mu acaba? Bildiğim kadarıyla arka plaka tarafına kadar araçta kabloları orjinalden hazır. Otokoç'u kaç keredir arıyorum ancak yedek parça bölümüne bir türlü ulaşamadım. Bir de bu işlemin ücreti ne kadardır takriben bilgilerinizi rica ederim.
Şimdiden teşekkürler,
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 2 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap