Kemal T Oluşturma zamanı: Mayıs 31, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 31, 2017 Geçengün ufak bir kaza yaşadım ve yan aynanın arka kapağı kırıldı,parçalandı. Bu arada bir tırnağıda kırıldı. Yeni bir kapak aldım ama tırnak kırıldığı için tam tutmuyor. Yapıştırmak istiyorum Yapıştırıcı olarak ne kullanmalıyım sizce?? Silikon mu yoksa patex tarzı yapıştırıcılar mı yoksa farklı bir şey mi?? Hangisi daha sağlam olur??? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hakan Sunguroğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2017 En iyisi silikon. Çift taraf bant yapıştırıcı çabuk deforme oluyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kemal T Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2017 Bana sanki kuvvetli yapıştırıcı daha iyi olur diye gelmişti Daha önce deneyen var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tuğrul Toprak Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2017 Cift komponentli yapıştırıcı kullan. Soğutucu spreyi olanlardan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mert Konca Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2017 Focus Mk2 için ayna kapağını nerden bulabilirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2017 1 dakika önce, Mert Konca yazdı: Focus Mk2 için ayna kapağını nerden bulabilirim Ucuz istiyorsan, sanayii gezeceksin çıkmacı kazalı şu bu. Yoksa da tüm yetkili servisler ve @ER-OL Otomotiv vb yerlerden. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2017 Geçengün ufak bir kaza yaşadım ve yan aynanın arka kapağı kırıldı,parçalandı. Bu arada bir tırnağıda kırıldı. Yeni bir kapak aldım ama tırnak kırıldığı için tam tutmuyor. Yapıştırmak istiyorum Yapıştırıcı olarak ne kullanmalıyım sizce?? Silikon mu yoksa patex tarzı yapıştırıcılar mı yoksa farklı bir şey mi?? Hangisi daha sağlam olur??? Mk3 kasa ise geçmeli diğer kasayı bilmiyorum. Doğru takmiyor olabilirsiniz fotoğraf kırsanız yardımcı oluruz. Ben defalarca söktüm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2017 5 dakika önce, Volkan Ö. yazdı: Mk3 kasa ise geçmeli diğer kasayı bilmiyorum. Doğru takmiyor olabilirsiniz fotoğraf kırsanız yardımcı oluruz. Ben defalarca söktüm Geçtiği yerde kırık var herhalde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2017 Geçtiği yerde kırık var herhalde [emoji4] orayı tamir ederiz. Isıtmalı ayna yaparken çok şey öğrendim.Kaç kez sök tak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kemal T Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2017 (düzenlendi) Evet geçtiği yerde yani aynanın arka tarafında tırnak kırıldı. İkimizde seyir halindeyken ufak bi dokunuşla kapak kırıldı bu esnada alttaki tırnakda kırıldı.Diğer arabalar kapağı ve kırılan tırnağı tuzla buz yaptı.Elimde parçası yok yani. Yeni kapak aldım ama o da çok tutmuyor biraz ittirince çıkıyor yerinden Haziran 3, 2017 Kemal T tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2017 02.06.2017 - 20:01 tarihinde, Mert Konca yazdı: Focus Mk2 için ayna kapağını nerden bulabilirim Aynada sinyal mevcut mu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mert Konca Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2017 Aynada sinyal mevcut mu ? Yok hayır değil ama çift uygun bulursam sinyallide alabilirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kemal T Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2017 Silikonla yapıştırdım şimdilik bi problem yok gibi ama ne olur ne olmaz diye aynayı katlarken bile itina gösteriyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Kemal T
Geçengün ufak bir kaza yaşadım ve yan aynanın arka kapağı kırıldı,parçalandı. Bu arada bir tırnağıda kırıldı.
Yeni bir kapak aldım ama tırnak kırıldığı için tam tutmuyor.
Yapıştırmak istiyorum
Yapıştırıcı olarak ne kullanmalıyım sizce??
Silikon mu yoksa patex tarzı yapıştırıcılar mı yoksa farklı bir şey mi??
Hangisi daha sağlam olur???
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 12 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap