Mert Konca Oluşturma zamanı: Haziran 1, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 1, 2017 Göstergeler yeşil olduğu için yeşil yaptım fakat bi sorum olucak bu gösterge ışıklarının rengini değiştirebilme şansımız var mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2017 Bir saat önce, Mert Konca yazdı: Göstergeler yeşil olduğu için yeşil yaptım fakat bi sorum olucak bu gösterge ışıklarının rengini değiştirebilme şansımız var mı ? Tabiki var. Gosterge sokülüp içindeki ledler istediğiniz renk led ile degişmeli. Genelde beyaz yapıyorlar. Eliniz yatkın degilse elektronikçiler halleder duşuncesindeyim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Konca Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2017 Göstergelerin ortasındaki ufak ekranda beyaz oluyo mu peki ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2017 1 saat önce, Mert Konca yazdı: Göstergelerin ortasındaki ufak ekranda beyaz oluyo mu peki ? olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Musa Sarıtaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2017 2010 focus trend x tavan aydınlatmayı beyaz yapmak istiyorum nasıl bir ampül almam gerekiyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Ş' Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2018 04.07.2017 - 21:25 tarihinde, Musa Sarıtaş yazdı: 2010 focus trend x tavan aydınlatmayı beyaz yapmak istiyorum nasıl bir ampül almam gerekiyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi Ben bundan almıştım t10. Işık olarak gayet hoş renkleri mevcut şu an 10 tanesi 10 lira deneyebilirsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Vural Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2018 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap