Serkan erden Oluşturma zamanı: Haziran 3, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 3, 2017 Merhaba arkadaslar, 2015 model beyaz aracimda pas benzeri nokta nokta lekeler oldu. Ne kadar yikasamda cikmiyor, bir arkadasim oto galericiler beyaz renk araclari amonyakli krem cif ile temizlerler,ilk gunku gibi olur dedi. Bunu yapsam boyaya zarar verirmi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bedirhan Doğan Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2017 Kil denediniz mi? Cif facia yaratabilir. Cif'in bırakacağı çizikleri hesaba katmalısınız. Bu çizikler pasta ile geçebikecek çiziklerse cif uygulanabilir. Ama yine de kili denemeden cif denemeyin bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2017 Bu tür kimyasal şeylerle oynamak çok yanlış hareketler. KİL alın, bu temizler. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2017 bütün araçlarda bu izler oluyor fakat bizimkiler beyaz olduğu için göze daha fazla batıyor geçen yıl kil uygulatmıştım sonrası boya koruma tabi fabrikadan çıkmış gibi olmuştu şimdi yine aynı oldu beyazın kaderi bu boşver gitsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuğrul Toprak Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2017 Mazotla silin arabayı. Ben geçen yil yapmıştım ne kadar leke varsa hepsi çıkmıştı. Verdiği parlakliga da inanamazsiniz. Boyaya da hiçbir zarari yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap