Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Okadar satış alsın koc derken ? En fazla satış alan şirket o zaten aslanım... Sen bizi anlamadın hala açıklama yapıyorsun... Sana fiyat veya donanım kıyasla demiyoruz ki.. İyi oku bakalım Kotasını doldurup taşıracak kadar yani.. Sen bana adı şu; ama şunlar eksik diyorsun. Bende diyorum ki evet o donanımın adı o zaten avrupada da adı o şekilde. Büyük ihtimalle başka ülkeden Türkiye'ye çekilen araçlardan. Başka ülkenin highline donanımı buymuş bunu vermişler. Gerek yok buna 3'ü de takılacak donanımlar diyorum ben.(Tavan sacını değiştirmeyi göze alınırsa Sunroof da takılıyor.) Zaten avrupada bu bahsettiğimiz donanımlar bizim trendline donanımına eşit. Neyden bahsediyoruz biz diyorum ben. Bütün araçlar orada birbirinden farklı buda çeşitlilik sağlıyor, hep aynı araçlar görmüyorlar böylece.. Avrupa'da focusun titanium donanımlı araç oluşturalım gene birçok opsiyon ile bizim ülkemizin donanımına eşit olur.. Arkası Led'li highline jantı varsa bu araç highlinedır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Yanlışlardasin Hasan bunu açıklamak yorar beni sen bildigin gibi kabul et ziyanı yok 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 (düzenlendi) Arabanız hayırlı olsun bence. 47 bin liraya golf 1.4 tsi Highline varsa alın. Ford sapıttı iyice. Ocak 30, 2012 Mertol Kip tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 47 Bin Liraya bir iki eksik donanımı da olsa Higline Golf.Kesinlikle kaçırmamalısın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Aracı dün gittim inceledim. ElemanHigline demişti ama yanlış demiş. Araç trendline eleman karıştırmış güya. detaylı inceledim araçta problem yok sadece bi kaç aksesuar koymuşlar. 16" jant , 1.4 122 tsi motor, dokunmatik ekran rcd510, higline daki fonksiyonel direksiyon .... vb....Araçtan soğuttu satış elemanı sağolsun. Focusu bekleyeceğim. Marta kadar bekleyeceğim daha da yan bakmam diğer arabalara Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Ne yanlışlık ama trend line -high line sonuçta golf tabi.Bencede bekleyin mart ayını otokoç güzel bi süpriz yapabilir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Ah bu doğuş oto çalışanları,vw satıcıları Sanki özel seçiyorlar ! Burunlarından kıl aldırmazlar,işlerini doğru yapmazlar.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap