Seyit Gazi Oluşturma zamanı: Haziran 5, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 5, 2017 Arkadaşlar bu cihazı kullanan var mı bu cihaz 2001 ghia aracıma uyum sağlar mı cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2017 OBD bağlantı girişi mevcut araçta. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Seyit Gazi Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2017 6 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: OBD bağlantı girişi mevcut araçta. obd bağlantı girişi var lakin bu cihazı çalıştırıyor mu sormak istediğim aslında bu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2017 7 dakika önce, Seyit Gazi yazdı: obd bağlantı girişi var lakin bu cihazı çalıştırıyor mu sormak istediğim aslında bu? Arızalı değilse çalışır. CD çalar için, 'CD okur mu?' gibi bir durum bu NOT: Her obd cihazı çalışmayabilir. (BT yerine Wi-Fi modelleri de tavsiye edilir.) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Seyit Gazi Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2017 2 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Arızalı değilse çalışır. CD çalar için, 'CD okur mu?' gibi bir durum bu sipariş verecektim aracıma uyum sağlar mı dedi onlarda malesef focusa uyum sağlamıyor dediler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2017 1 dakika önce, Seyit Gazi yazdı: sipariş verecektim aracıma uyum sağlar mı dedi onlarda malesef focusa uyum sağlamıyor dediler. Doğrudur, her ürün çalışmıyor zaten yukarda not etmiştim. Siz bununla ne yapacaksınız anlamadım. Pek işinize yaramaz. https://www.focusclubtr.com/topic/3326-obd-2-bluetooth-cihazı-kullanımı/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Seyit Gazi Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2017 oksijen sensörü arızası veriyor hata kodunu sileceğim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2017 1 dakika önce, Seyit Gazi yazdı: oksijen sensörü arızası veriyor hata kodunu sileceğim. Tekrar verecek hatayı ama öyle biliyorum. Bu programla silinmesi gerekiyor http://forscan.org/download.html @Ozan Kar bakar mısın bi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2017 mk1 i bilmiyorum. 2 ve 3 te tüm modullere ulaşmak için modifiyeli yani hem ms-can hem hs-can desteklemesi lazım. aldığınız hata standart halinde ulaşılabilen moduldedir muhtemelen ancak emin değilim. Tabi Yakupun dediği gibi sorunu çözmeden arızayı silmek bi işe yaramaz tekrar yanar. Bir kerelik lazımsa, bilkente uğrarsanız silme işlemini yaparım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Seyit Gazi
Arkadaşlar bu cihazı kullanan var mı bu cihaz 2001 ghia aracıma uyum sağlar mı cevaplarınızı bekliyorum.
Teşekkürler.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 8 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap