MustafaBAYRAM Oluşturma zamanı: Haziran 5, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 5, 2017 arkadaşlar focus st line araçda malum yan kapı çıtası yok için kapıları açarken yan darbelere maruz kalmasın diye ne yapmalıyım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2017 22 dakika önce, MustafaBAYRAM yazdı: arkadaşlar focus st line araçda malum yan kapı çıtası yok için kapıları açarken yan darbelere maruz kalmasın diye ne yapmalıyım hazırı var almanyada Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2017 3 dakika önce, Osman Türkol yazdı: hazırı var almanyada Hangi parçaları alırsam yapabilirim diyor sanırım arkadaş Yoksa her şey var Almanya'da Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MustafaBAYRAM Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2017 Abi ben türkiyede bakıyorum:) acaba ne tarz bi uygulama yapabilirm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2017 Çıta işi eski moda, faydası da çok az. Hatta kapının esnekliğini aldığı için kalan bölgeler yan darbelerden daha fazla etkilenir. Ben tavsiye etmem. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2017 8 dakika önce, Murat Kavuk yazdı: Çıta işi eski moda, faydası da çok az. Hatta kapının esnekliğini aldığı için kalan bölgeler yan darbelerden daha fazla etkilenir. Ben tavsiye etmem. Abi şunun için ne lazım bakabilir misin? Şasi no bulmaya çalışayım mı? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2017 10 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Abi şunun için ne lazım bakabilir misin? Şasi no bulmaya çalışayım mı? Microcat'i epey taradım ama bu parçayı göremedim. Parçanın kodunu bulabilirsek bulması daha kolay olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MustafaBAYRAM Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2017 (düzenlendi) bu sistem türkiyedeki focuslarda standart olsaydı keşke.. sırf bunun için bile halk focusu tercih ederdi,çünkü halkımı öyle ince detaylara önem veriyorki sırf kapı bölmelerinde paspas için bile marka hayranı oluyorlar Haziran 5, 2017 MustafaBAYRAM tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kenan Korkusuz Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2017 Bu opsiyon mu acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MustafaBAYRAM Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2017 almanyada opsiyonmuş diye duydum yakub beyden --11 dakika sonra eklendi-- böyle bişey olurmu acaba --18 dakika sonra eklendi-- bu da var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2017 2 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Abi şunun için ne lazım bakabilir misin? Şasi no bulmaya çalışayım mı? Kodları buldum sanırım. Epeyce parça gerekli görünüyor.. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2017 @MustafaBAYRAM yukardaki parçaları temin edersen sistemi uygulayabilirsin. (Nasıl? Belki servisler aracılığıyla ya da yurt dışı alışveriş sitelerinden) 2 dakika önce, Murat Kavuk yazdı: Kodları buldum sanırım. Epeyce parça gerekli görünüyor.. Eline sağlık abi, teşekkürler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2017 iyide bu parçalar karşı tarafı korumuyor mu? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Sunguroğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2017 Aynen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2017 Bana sorarsanız bunun dışında hiç bi işe yaramıyor 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap