Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2018 16 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Dizeli buraya aldım, oldukça ilgili olduğunu için Hafıza-i beşer nisyan ile maluldür. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2018 2 saat önce, H. Cenk yazdı: Benimki 8 mayıs 2015 üretimi. Acaba buna dahil mi? Muhtemelen öyledir Etiste acil kampanya görünmüyor. Bu arada ETİS arayüzünü değiştirmişler galiba.. Cenk abi yukarıdada yazılmış belirli şasi nolar için. Mesela Benim VIN'e tanımlı böyle bir talimat yok. PWS'in geneli için son bir güncelleme var sanırım. İlk hareketteki seni koltuğa yapıştıran ivmelenme ile alakalı ( volan zarar görmemesi için sanırım ). Güncellemeden sonra birazdaha hissisleşiyo gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Göksel Yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2018 Yayınlanan TCM güncellemesi 2015 modellerin hiçbirini kapsamıyor. 2016 ve üstü Volant problemi daha çok göründüğünden TSB onlara geldi. --0 dakika sonra eklendi-- Egsantrik dişlisi içinde bekleyip görecez 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan C Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2018 Benimkinde de eksantrik mili dişlisi kampanyası çıktı. Servisi aradım öyle bir şey yok diyorlar. Bizde öyle bir bilgi görünmüyor dediler. Konuşma biraz uzayınca servis görevlisi triger setinizin değişmesi gerekiyor, eksantrik kayışının değişmesi gerekiyor, masrafı 2000 lira falan dedi. 35000'deki arabanın ne trigeri dedim. Durumu anlatmaya çalıştım ama sonuçsuz kaldı. Bunun değişmemesi bir sorun mudur? Değişmesi gerekiyorsa da bu gerekliliği servise nasıl anlatabilirim? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2018 Ford otosana başvurun, henüz TR için TSB gelmemiş olabilir. Ayrıca TSB çıkınca zaten size ulaşmaları gerekir. --2 dakika sonra eklendi-- 2/6/2018 - 11:16 tarihinde, Göksel Yaman yazdı: Yayınlanan TCM güncellemesi 2015 modellerin hiçbirini kapsamıyor. 2016 ve üstü Volant problemi daha çok göründüğünden TSB onlara geldi. --0 dakika sonra eklendi-- Egsantrik dişlisi içinde bekleyip görecez Yukarda TSB'si çıkan araç 04.2015 yani 2015 model. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Göksel Yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2018 4 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Ford otosana başvurun, henüz TR için TSB gelmemiş olabilir. Ayrıca TSB çıkınca zaten size ulaşmaları gerekir. --2 dakika sonra eklendi-- Yukarda TSB'si çıkan araç 04.2015 yani 2015 model. Sanırım sonradan geldi. Bende halihazırda hala gözükmüyor. Aynı şekil 2015 3 arkadaşında şaseden baktık çıkmadı.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2018 Şimdi, Göksel Yaman yazdı: Sanırım sonradan geldi. Bende halihazırda hala gözükmüyor. Aynı şekil 2015 3 arkadaşında şaseden baktık çıkmadı.. Olabilir, hangi şirket ne zaman yetersiz üretim yaptı kim bilir bu sebeple Ford söylemediği sürece model yılı vermek zor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan C Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2018 5 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Ford otosana başvurun, henüz TR için TSB gelmemiş olabilir. Ayrıca TSB çıkınca zaten size ulaşmaları gerekir. Bana cevap olarak mı verdiniz tam anlayamadım. Servisi aramadan önce Otosan'ı aramıştım. Konu hakkında bilgisi olmadığını söyleyen bayan, servise yönlendirdi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2018 3 dakika önce, Erkan C yazdı: Bana cevap olarak mı verdiniz tam anlayamadım. Servisi aramadan önce Otosan'ı aramıştım. Konu hakkında bilgisi olmadığını söyleyen bayan, servise yönlendirdi. Aynen sizin içindi Henüz Türkiye için çalışma başlamamış olabilir servisi ayda bir arayarak öğrenebilirsiniz veya burayı takip ederek ya da onların (servisin) aramasını beklemeniz gerekiyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan C Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2018 Bir saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Aynen sizin içindi Henüz Türkiye için çalışma başlamamış olabilir servisi ayda bir arayarak öğrenebilirsiniz veya burayı takip ederek ya da onların (servisin) aramasını beklemeniz gerekiyor. Peki bu değişimin aracın garanti süresi ile bir ilgisi var mı? Aracımın garantisi 2 sonra bitiyor da. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2018 Şimdi, Erkan C yazdı: Peki bu değişimin aracın garanti süresi ile bir ilgisi var mı? Aracımın garantisi 2 sonra bitiyor da. Etkilememesi gerekir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Kamil Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2018 17 dakika önce, Göksel Yaman yazdı: Sanırım sonradan geldi. Bende halihazırda hala gözükmüyor. Aynı şekil 2015 3 arkadaşında şaseden baktık çıkmadı.. Aynı şekilde bende de herhangi bir kampanya mesajı görünmüyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2018 Bizim Şirketteki focus 2015 onda çıkıyor ve değişmiş benim arabada 2015 bende çıkmıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan C Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2018 Bir saat önce, Adem Kazıl yazdı: Bizim Şirketteki focus 2015 onda çıkıyor ve değişmiş benim arabada 2015 bende çıkmıyor. Ben herhalde servise derdimi tam anlatamadım. Acaba kendileri mi gitti değişmesini istedi yoksa servisten mi çağırdılar? Nasıl bir süreç işlediği hakkında bilginiz var mı? --18 dakika sonra eklendi-- Etiste bir de şöyle bir ekran çıkıyor ama ne olduğunu anlamadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2018 Benim araç 2015 9. ay üretimi etis te bir şey çıkmıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap