Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Kampanyalı Tit 160 ps 56.800 tl Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Kral of the araba; yandan baktığımda "arkaya çift teker taksalar sığarmış" dedirtmese, stoplar ön taraf gibi çarpıcı olsa muhtemelen biniyordum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Kampanyalı Tit 160 ps 56.800 tl Yeni focustan uygunmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Kampanyalı Tit 160 ps 56.800 tl patron allah aşkına bu fiyatı nerden görüyorsun ... ben bakıyorum 120 lik benzinliden başka benzinli araç yok fordun sayfasındaki listede... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Kral of the araba; yandan baktığımda "arkaya çift teker taksalar sığarmış" dedirtmese, stoplar ön taraf gibi çarpıcı olsa muhtemelen biniyordum. motoru da 1.6 200 hp olsa... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 patron allah aşkına bu fiyatı nerden görüyorsun ... ben bakıyorum 120 lik benzinliden başka benzinli araç yok fordun sayfasındaki listede... Fiyat listesinin üstünde, "2011 Model Yılı Binek Araçlar için tavsiye edilen fiyat listesi için tıklayınız" yazıyor ya orda 2011 model araçların fiyat listesi var, listede görünmüyor dediğin araçlarda burda, F2,5 focuslarda var ayrıca. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Fiyat listesinin üstünde, "2011 Model Yılı Binek Araçlar için tavsiye edilen fiyat listesi için tıklayınız" yazıyor ya orda 2011 model araçların fiyat listesi var, listede görünmüyor dediğin araçlarda burda, F2,5 focuslarda var ayrıca. hmm.. teşekkür ederim.. orayı biliyorum.. ama ordakiler eski fiyat 2011 ler.. ben 2012 ler ne kadar olduki.. listeden niye kaldırılıdı onu merak ettim de... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 burda var bi tane 2011 selective+sunroof 63.000 liraya bıraktılar ama ben beğenmedim rengini falan... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Modeo için 2011 2012 farketmez aynı araç zaten, niyetiniz varsa ecoboost mondi fiyatı 2011 için çok uygun bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 öyle ama araca ısınamadım.. *bluetooth alıcını sanki sonradan eklemişler.. tavan kaplamasının ön camla birleştiği yerden bi kabloyla çıkarmışlar orda duruyor garip geldi bana.. *tavandaki ve öndeki aydınlatmalar makyajdan sonra led oldu ama bunda hala led değil, sarı lamba.. bu da ilginç geldi.. *rengi bunları görünce daha fazla da incelemedim belki başka garipliklerde vardır.. aldıktan sonra onları da görerek moralim bozulsun istemedim.. bunlar basit ve çok önemli olmayan şeyler belki ama.. sıfır araç alıyorsunuz ve o kadar para veriyorsunuz, bunlarda mide bulandırıyor... aracı anlamadım, sanki makyajsız da, sonradan servisde makyajlamışlar ve bitakım şeyleri de unutmuşlar gibi geldi bana.. o yüzden ısınamadım.. belki de çok kıl' ım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Yukarıda liste fiyatı verilen ecoboost 2011 model araçlar makyajlı -Led'li-, siz hangisinden bahsediyorsunuz ben anlamadım? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Araç içi tavan aydınlatmalarında led yok focus ve c-max da var ya ondan.. Sonuçta eski jen. araç bu olmaması normal..hala demek haksızlık.. yeni mondi 2013 gibi gelecek..onlarda hepsi olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Yukarıda liste fiyatı verilen ecoboost 2011 model araçlar makyajlı -Led'li-, siz hangisinden bahsediyorsunuz ben anlamadım? Araç içi tavan aydınlatmalarında led yok focus ve c-max da var ya ondan.. Sonuçta eski jen. araç bu olmaması normal..hala demek haksızlık.. yeni mondi 2013 gibi gelecek..onlarda hepsi olur arkadaşlar makyajlı mondeonun iç lambaları ledli ,,bundan eminim,, bindim sürdüm kullandım biliyorum... ama yukarıda bahsettiğim bana 63 e bıraktıkları makyajlı mondeo da iç aydınlatmalarda led yok.. ve başka bi takım kusurlar vardı... demek istediğim bu .. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 heeee tamam o zaman Buarada fiyatlar evelsi günü vardı hatta dündü belkide f3 konusunda arkadaşa anlatıyordum sanki bizi okuyorlar gibi sonrasında kaldırdılar.. kampanyalı fiyatları sildiler şaka gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 http://www.ford.com.tr/otomobiller/mondeo/fiyat-listesi hala duruyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap